Antić: Nemam komentar na odluku Disciplinske komisije

Suspendovani šef stručnog štaba i predsednik vranjskog Dinama Dragan Antić Recko izjavio je za Vranje News da nema komentar na najnoviju odluku Disciplinske komisije FSS kojom mu je suspenzija skraćena za tri meseca, a novčana kazna uvećana za 400.000 dinara.

- Šta da kažem, nemam nikakav komenatar na tu odluku - bio je kratak Antić.

On je pre postupka po žalbi koju je uložio na prvobitnu odluku Disciplinske komisije bio suspendovan na 15 meseci van fudbala na svim funkcijama i 600.000 dinara novčane kazne.

Imajući u vidu da mu predstoji pauza do novembra 2019. godine on najavljuje da će ekipu, kao i dosad, sa klupe predvoditi Radmilo Jovanović, koji je do suspenzije bio Antićev prvi pomoćnik.

- Njemu će u vođenju tima kao pomoćnik asistirati naš proslavljeni as Saša Ćuršić i očekujem da to donese rezultat.

Atmosfera u ekipi je mnogo bolja nego prošle godine, tim je kvalitetniji za barem 30 odsto - tvrdi Antić u izjavi za Vranje News.

U klub je, po njegovim rečima, došlo 10 novih fudbalera, od toga nekoliko veoma dobrih igrača poput napadača Nikole Popovića, Senegalca Sejdu Bosar Seka, Miloša Ožegovića koji je došao sa Islanda, Grka Lefterisa Matsoukasa, nekada igrača Olimpijakosa, potom Mitrovića iz niškog Radničkog i drugih.

Suspenzija od 15 meseci zabrane vođenja tima i rukvođenja FK Dinamom sa funkcije predsednika Draganu Antiću umanjena je na 12 meseci, dok je izrečena novčana kazna od 600.000 uvećana na čak milion dinara, saopšteno je u sredu iz Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Prvobitna drakonska kazna Antiću izrečena je početkom novembra prošle godine, a Antić se žalio na izrečenu odluku i ovo je ishod postupka po žalbi.

Utakmicu Trenčin - Dinamo (1:0) sa priprema vranjskog kluba u Turskoj možete pogledati u video materijalu ispod.

REZULTATI PRIPREMNIH UTAKMICA

18 januar, Vranje: Dinamo – Radnički Niš 2:4 (1:3)

20. januar, Antalija: Dinamo – Keshla 2:0 (0:0)

22. januar, Antalija: Trenčin – Dinamo 1:0 (0:0)

25. januar, Antalija: Dinamo – Avangard Kursk 0:2 (0:1)

27. januar, Belek: Slovacko – Dinamo 4:4 (0:2)

31. janauar, Belek: Dinamo – Sarbriken 0:1 (0:1)

2. februar, Belek: Dinamo – Arsenal Kijev 1:0 (1:0)

3. februar, Antalija: Štajnbah - Dinamo 4:0 (2:0)

9. februar, Vladičin Han: Dinamo - Radnik 1:1 (0:1)

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Milenkovićeva uskršnja čestitka »

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković čestitao je sugrađanima najradosniji hrišćanski praznik - Uskrs, saopšteno je i...

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...