Aca Lukas prvo pojačanje Dinama u zimskoj pauzi

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, postao je potpredsednik vranjskog superligaša Dinama, odlučio je Upravni odbor kluba iz Vranja.

Aleksandru Vuksanoviću ovo nije prvi angažman u fudbalu, nalazio se u upravi Timoka iz Zaječara i beogradskog prvoligaša Bežanije.

Kako je objavio Sportski žurnal, Dinamo planira rekonstrukciju tima, sa pet-šest pojačanja pojuriće opstanak u Super ligi.

Pobeda u Zemunu donela je optimizam u svim klupskim strukturama.

U klubu se nadaju i da će uspeti da finiširaju radove na stadionu Jumko, kako bi na proleće dočekivali rivale u Vranju i imali na svakom meču podršku od 5.000 ljudi.

Suspendovani predsednik vranjskog FK Dinamo Dragan Antić Recko izjavio je još krajem maja ove godine da će "pokušati da ubedi" Lukasa da bude predsednik kluba, u momentu kada su se Vranjanci kolo pre kraja prvoligaškog karavana već plasirali u Super ligu Srbije.

- Tačno je to što ste čuli i u tome vidim način da ostvarimo još jednu pobedu, nad onim ljudima koji nisu spremni, poput dela gradske vlasti, da nas podrže.

Sasvim je moguće da Lukas bude novi predsednik kluba, kad u Vranju niko nema snage, iako ima toliko svakojakih autoriteta da to prihvate, ali nisu spremni – kazao je tada Antić.

Lukas je pre dva dana imao koncert u našem gradu i pretpostavlja se da je dogovor sa Antićem pao u vreme njegovog boravka u Vranju.


Najnovije vesti