Pobeda u drugom pripremnom meču: Dinamo - Keshla FK 2:0 (VIDEO)

Vranjski superligaš Dinamo pobedio je FK Keshla (do prošle godine Inter Baku) sa 2:0 (0:0), u drugom pripremnom meču u sklopu priprema za prolećni deo sezone Super lige.

Posle poraza od niškog Radničkog u Vranju, Dinamo je u turskom Beleku, gde se od pre nekoliko dana preselio na pripreme, trijumfovao golovima Ninoslava Karapandžića u 70. i Vasilija Spasića u 90. minutu utakmice.

Vranjanci su u prilično dobroj utakmici za ovu fazu priprema lakše od očekivanog savladali višestrukog šampiona Azerbejdžana, ranijeg učesnika Lige Evrope i kvalifikacija LŠ, ekipu koja je ljubiteljima fudbala do 2017. godine bila poznatija pod imenom Inter Baku.

- Odlična igra Dinama na prvoj probi u Antaliji nagrađena je pobedom, ali je ona mogla biti i ubedljivija da našem najboljem strelcu Željku Dimitrovu nije poništen čist gol - poručili su iz kluba posle ove utakmice.

Za Dinamo su nastupali svi igrači koji su na raspolaganju treneru Radmilu Jovanoviću.

Dinamo će na pripremama u Beleku ostati još dve nedelje, a odigraće još pet, šest pripremnih utakmica.

Generalnu probu za nastavak šampionata Super lige imaće 9. februara protiv surduličkog Radnika, a 16. februara, u nastavku prvenstva, dočekaće subotički Spartak.

Dinamo je jesenji deo Super lige završio na poslednjem, šesnaestom mestu tabele Super lige sa 10 bodova.

Ispred su, takođe u "zoni ispadanja", petnaestoplasirani Zemun sa 15 bodova, Rad na četrnaestom ima 16 bodova, OFK Bačka na trinaestom 18 i subotički Spartak na dvanaestom 19 bodova.

Najnovije vesti