Pogledajte repertoar za mart Pozorišta Bora Stanković

Sala vranjskog Pozorišta Bora Stanković i dalje je rasprodata za gotovo sve termine u kojima se igraju predstave na velikoj, maloj i dečjoj sceni.

Tokom vikenda velika sala je bila krcata, najpre na premijeri dečje predstave "Čarobnjak iz Oza" u subotu, a potom i na prvoj reprizi u nedelju.

Narednu priliku da pogleda ovu predstavu najmlađa pozorišna publika imaće u nedelju 15. marta od 12 časova.

No, pre toga, u sklopu repertoara za mart u ponedeljak 2. marta na velikoj sceni od 20 časova domaći ansambl odigraće komad "Nečista krv" koji je po Stankovićevom tekstu, u adaptaciji Tijane Grumić, režirao Jug Đorđević.

Isti dvojac pripremao je i predstavu "Kepler 452-B" koja će biti na repertoaru u petak 6. marta od 20 sati na velikoj sceni.

Uslediće monodrama "Moji ljubavni jadi" u utorak 10. marta od 20 sati, u izvođenju vranjske glumice Žetica Dejanović, a u režiji Ivana Tomaševića, a potom "Igra" u režiji Ane Grigorović u petak 13. marta u istom terminu.

Posle "Čarobnjaka iz Oza" (nedelja 15. marta od 12 sati) uslediće predstava "Nastojnik" na kamernoj sceni vranjskog teatra u utorak 17. marta od 20 sati.

Na istoj sceni u petak 20. marta na repertoaru će biti stand-up šou "Najgori do sada" u kome igra glumac vranjskog teatra Marko Nikolić, dok će u nedelju 22. marta u 12 sati uslediti dečja predstava "Mačak u čizmama".

Za utorak 24. mart planirano je gostovanje glumca Dragana Bože Marjanovića sa predstavom "Sam protiv NATO" od 20 sati.

U sredu 25. marta od 19 sati u sali pozorišta biće održan koncert Ansambla Kolo, a u petak 27. marta pozorišni repertoar nastaviće se izvođenjem predstave "Kude mi je žena" domaćeg ansambla u režiji Lilijane Ivanović.

Vikend posle toga obeležiće dečje predstave; najpre 28. marta u podne predstava "Mališa u zemlji knjiga" gostujućeg Narodnog pozorišta iz Leskovca u režiji Ljubiše Barovića, a potom u nedelju 29. marta, takođe u 12 časova, "Žurka kod Plavog zeca" domaćeg ansambal u režiji Žetice Dejanović.

U utorak 31. marta repertoar za mart zatvoriće komad "Amateri" u režiji Andree Ade Lazić.

Domaći ansambl imaće u martu i dva gostovanja.

Najpre će u četvrtak 19. marta od 19.30 odigrati predstavu "Nečista krv" u Narodnom pozorištu u Beogradu, a komad "Ruža, uvela" 30. marta od 20 sati u Kraljevačkom pozorištu.

Iz Pozorišta Bora Stanković podsećaju ljubitelje teatra da je radno vreme biletarnice ponedeljkom utorkom, četvrtkom i petkom od 13 do 20 časova, a nedeljom od 10 do 12 časova.

Blagajna pozorišta ne radi sredom i subotom.

Najnovije vesti