Vranjski SNS započeo prikupljanje potpisa za izbore FOTO/VIDEO

Nije nas zadovoljilo ono što smo uradili do sada pa ćemo u budućnosti raditi još više i još bolje da bi Srbija u svakom smislu bila prosperitetnija država, izjavio je u sredu kandidat za narodnog poslanika SNS-a iz Vranja Milan Ilić.

U sedištu Srpske napredne stranke u Vranju u sredu tokom popodneva i večeri prikupljani su potpisi podrške kandidaturi liste naprednjaka za parlamentarne i lokalne izbore.

Vladala je velika gužva.

Ilić je na konferenciji za medije još rekao da će u budućnosti "biti još više puteva, bolnica, škola..."

- Želimo da prosečna zarada raste u kontinuitetu i da životni standard građana Vranja i Srbije bude bolji iz dana u dan.

Kao što je rekao predsednik Vučić mladim ljudima u SNS-u će biti pružena šansa da uspeju, ali da uspeju kroz rad i osiguraju zamah pozitivnih promena i reformi koje su se desile u prethodnom periodu - rekao je Ilić okupljenim novinarima.

Tokom popodneva, prema nezvaničnim informacijama, u prostorijama SNS-a javni beležnici iz Vranja overili su više stotina potpisa.

U sredu je, takođe, obelodanjeno je da će Slaviša Bulatović, aktuelni lider Gradskog odbora SNS u Vranju i Milan Ilić, član GrO naprednjaka, biće kandidati na listi za narodne poslanike te partije na predstojećim parlamentarnim izborima.

Na 65. sednici GrO SNS Vranje, kojom je predsedavao lokalni lider naprednjaka Slaviša Bulatović, u prisustvu svih potpredsednika i članova odbora u utorak je formiran Izborni štab.

Takođe, jednoglasno su usvojene odborničke liste za grad Vranje i gradsku opštinu Vranjska Banja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao je u petak redovne parlamentarne izbore.

Očekuje se jedna od najdužih predizbornih kampanja u Srbiji.

Izbori za narodne poslanike Republike Srbije 2020. godine, kao i lokalni koje je u sredu raspisala predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, održaće se 26. aprila.

Predsednik Skupštine grada Vranja Dejan Tričković u sredu je potpisao Odluku o raspisivanju izbora za odbornike Skupštine gradske opštine Vranjska Banja koji će biti održani 26. aprila ove godine.

Srpska napredna stranka će na ove izbore izaći pod sloganom "Za našu decu – Aleksandar Vučić".

Najnovije vesti