Ilić: Na mladima SNS ostaje VIDEO

Mladi treba da uzmu veće učešće u vođenju stranke i participiranju u vlasti i ja očekujem da će se to dogoditi u okviru SNS-a ne samo na republičkom nivou, već i u Vranju posle predstojećih izbora, izjavio je u četvrtak član Gradskog odbor SNS-a u Vranju Milan Ilić.

Ilić se na konferenciji za medije, upriličenoj u sedišti vranjskih naprednjaka, novinarima predstavio kao polaznik prve generacije Akademije za buduće mlade lidere u organizaciji centrale SNS-a u Beogradu.

- Promena će, kakao je najvio predsednik Aleksandar Vučić, biti ne samo na listi za poslanike Narodne skupštine Srbije, već i na listi za lokalni parlament.

Od mladih očekujem da budu stub Srbije - rekao je Ilić.

On je izneo uverenje da SNS "ozbiljno računa na mlade".

- Zato je i formirana prva Akademija za buduće mlade lidere naše partije.

Mi smo spremni za ono što nas očekuje u narednom periodu i pored toga što bi mnogi da nas ometu na tom putu ne birajući sredstva - rekao Ilić.

Na novinarsko pitanje da opiše rad te akademije, Ilić je kazao da su u nju "uključeni mladi iz svih gradskih i opštinskih odbora širom Srbije".

- Svi mi smo prošli određene testove.

Na akademiji se pripremamo za obavljanje važnih funkcija u vlasti.

Na akademiji je trenutno šestoro mladih Vranjanaca - otkrio je Ilić.

On je naglasio da je SNS, u godini kada će se održati redovni parlamentarni i lokalni izbori, ponosan na svoje rezultate u Vranju i "apsolutno spreman za predstojeću kampanju".

- Rezultati koje smo postigli u prethodnom periodu govore dovoljno koliko smo bili posvećeni radu, pre svega, za naše sugrađane i naš grad.

Pred nama su ozbiljni planovi za budućnost sa kojima ćemo pred građane izaći u narednom periodu – najavio je Ilić, ali se i požalio na, kako je rekao "prljavu medijsku kampanju" protiv SNS-a.

Najnovije vesti