Tričković raspisao lokalne izbore u Vranjskoj Banji

Predsednik Skupštine grada Vranja Dejan Tričković u sredu je potpisao Odluku o raspisivanju izbora za odbornike Skupštine gradske opštine Vranjska Banja koji će biti održani 26. aprila ove godine.

Prema njegovim rečima, nakon raspisivanja izbora za odbornike skupština gradova i opština od strane predsednice republičkog parlamenta Maje Gojković i objavljivanja dokumenta u Službenom glasniku stekli su se uslovi da predsednici skupština u unutrašnjosti raspišu izbore za gradske opštine.

- Nakon objavljivanja odluke, izborna komisija u Vranjskoj Banji može početi sa izbornim radnjama koje je republička komisija predvidela.

Građanima gradske opštine Vranjska Banja želim da na izborima izaberu ljude u koje imaju najviše poverenja, ljude koji će na najbolji način i u njihovom interesu rukovoditi gradskom opštinom u narednom periodu.

Takođe, svim političkim partijama koje budu učestvovale na izborima želim mnogo uspeha.

Siguran sam da će i ovi izbori proteći u fer i demokratskoj atmosferi kao što su se i do sada odvijali - istakao je Tričković.

Najnovije vesti

Foto SPC SPC i vernici slave Ivanjdan »

Srpska pravoslavna crkva i vernici u Vranju i Srbiji slave Ivanjdan, rođenje svetog Jovana Krstitelja.Uz Hristovo i Bogo...