SNS Surdulica: Đilas, Šolak, Boško, Tončev...

Vranje - Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Surdulici saopštio je u nedelju da "pruža punu i nedvosmislenu podršku Vladi Srbije, Ministarstvu prosvete i novoizabranim direktorima osnovnih i srednjih škola i učeničkih domova u Surdulici koji se danima nalaze pod rafalnom paljbom i hajkom" koju, kako navode naprednjaci, "protiv njih vode Novice Tončev i njegovi satrapi".

- Razumemo i razloge ovih brutalnih napada na direktore koji su postavljeni u skladu sa zakonom, nakon skandaloznih nalaza prosvetnih i budžetskih inspekcija jer su se sve te nepravilnosti i desile pod direktnim nalogom ili uz znanje i odobravanje istih od strane Novice Tončeva.

Tončevu, koji se u svrhu beskrupuloznih napada na direktore prosvetnih ustanova koristi isključivo Đilasovim i Šolakovim medijima, poručujemo da konačno shvati da on više nije gospodar života i smrti u Surdulici i da nikoga više ne može da uplaši niti više može da manipuliše ljudima i institucijama.

Ako mu se ne sviđaju odluke Vlade Srbije i nadležnih ministarstava u kojima sede i njegove partijske kolege neka slobodno ide kod Đilasa, Jeremića i Obradovića sa kojima ima iste manire i iste stavove.

Neka konačno javno pokaže svoje jasne namere i ciljeve i neka krene da sa njima zajednički deluje.

Njegovi besmisleni tekstovi koje plasira svakodnevno nam daju samo još veću snagu da se još snažnije i jače borimo protiv ove pošasti koja je zadesila Surdulicu i dovela je do ivice propasti i zamiranja - poručuju surdulički naprednjaci.

Surdulica je poslednji bastion SPS-a u Srbiji.

SNS nije uspeo da pobedi Tončeva, lidera surduličkih socijalista, potpredsednika SPS-a i narodog poslanika, ni na lokalnim izborima 2016, ni na izborima na istom nivou 2020. godine.

Najnovije vesti