Vučić: Kad god treba da se zabije nož u leđa tu je Tončev

Vranje/Beograd - Kad god treba državi da se zabije nož u leđa, Novica Tončev će to uraditi, izjavio je u sredu predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući kritike koje su na račun Srpske napredne stranke (SNS) izneli pojedini funkcioneri njenog koalicionog partnera iz SPS-a.

Vučić je dodao da, što se tiče Socijalističke partije Srbije, "to su uvek isti glasovi".

- Od (Novice) Tončeva do mnogih drugih, to nije novost.

Bila to 2018, ili 2017. ili neka druga godina, uvek će da nađu dovoljan razlog da opravdaju sebe i svoje ponašanje - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Beogradu.

Tončev je ranije u utorak izjavio da je "poređenje Surdulice sa Užičkom republikom" (jedina opština u Srbiji gde su socijalisti pobedili naprednjake, p.a) izneo zato što je SPS "izbornu pobedu izvojevao u najtežim okolnostima do sada".

- Izvojevali smo je boreći se protiv Dragana Stevanovića Bosketa koji je sramota za ceo SNS - napisao je potpredsednik SPS-a i prvi surdulički socijalista Novica Tončev u saopštenju za javnost.

U svom "beskrupuloznom napadu na ljude i institucije", dodao je Tončev, Stevanović je, kako je rekao, "uspeo da utiče i na Ministarstvo deleći otkaze, i na Tužilaštvo hapseći članove SPS Surdulica".

- Spreman sam da na sve načine zaštitim svoje ljude i svoju partiju i u tome se neću štedeti - napisao je Tončev.

Najnovije vesti