SNS: Samo pišite, mi i dalje držimo čas

Gradski odbor SNS Vranje oglasio se u petak saopštenjem povodom, kako se kaže, "neviđene hajke na direktore i funkcionere Srpske napredne stranke (SNS) od strane samokrunisanih novinara jeftinog portala Info Vranjske".

- Taman kada smo pomislili da su u svojoj mržnji prema svemu što mi iz SNS-a radimo dostigli vrhunac, oni nas svojim izmišljotinama podsete da moraju da lažu do penzije.

Ovoga puta su sebi dali ulogu tužioca, sudije, porote i dželata.

U motive nabeđenih novinara, sumnjive prošlosti i još upitnijih kvalifikacija ne bismo da zadiremo, jer se u gradu svi znamo i njih ne treba naširoko objašnjavati, osim podsetiti na činjenicu da će Vranjske pisati o bilo kome i bilo šta za nadoknadu nedostojnu najjednostavnijeg fizičkog rada.

Sa presušenim izvorom "nadoknade tišine" kreće proglašenje otvorene sezone fabrikovanja laži, kleveta i afera vodećih ljudi napredne vlasti.

Trebala bi nam večnost da navedemo sve sramne izmišljotine ove pošasti medijskog sveta svedenog na portal bestidno učauren u memoriji kućnog laptopa, ali ćemo se osvrnuti na onaj koji se tiče prljave medijske kampanje uperene protiv Vesne Anđelković, direktorke Osnovne škole Predrag Devedžić u Vranjskoj Banji.

Kako Info Vranjske navode, direktorka Anđelković ima četiri krivične prijave čiji sadržaji su objavljeni bez trunke validne argumentacije, opipljivih dokaza i ikakvog prava "optužene" pred ovim medijskim sudom Info Vranjskih na odbranu.

Gospodo "novinari", napadajući direktorku Anđelković uperili ste prst u sve članove SNS-a koji se bave obrazovanjem i nemaju ni najmanju mrlju u svojoj karijeri.

Stavili ste nepravedno na stub srama rukovodioca jedne ugledne osnovne škole i sve njene zaposlene ne znajući ili se trudeći da ne saznate da su sve optužbe pred sudom neosnovane i da za njih postoje pravno prihvatljivi dokazi koje mediji dobijaju na uvid pozivajući se na pravo po dostupnosti informacijama od javnog značaja, što je misaona imenica vašeg "rekla-kazala" portala.

U domenu opšte kulture je poznavanje funkcionisanja javnih nabavki škola, uloge Saveta roditelja i Školskog odbora, uređivanje jezičkih grupa po posebnom uputstvu Ministarstva prosvete ili finansiranje nenastavnog osoblja.

Sve ono što mislite da ste naveli na portalu, namenjenom jeftinoj zabavi pojedinaca političke prošlosti grada koji sebe slove za opoziciju, je bestidna laž prema jednom cenjenom članu obrazovnog sistema koju nećete udostojiti ni izvinjenjem kada se po stoti put dokaže da ste lažljivi manipulatori i ništa više.

Slobodno pišite, mi i dalje držimo čas - kaže se u saopštenju iza koga je stao Savet za prosvetu vranjskog SNS-a.

Najnovije vesti