SNS: Pravni tim sprema krivične prijave protiv urednika i novinara VIDEO

Jednom lokalnom mediju, čije ime ne želim da pomenem iz poštovanja prema sugrađanima, smeta sve što SNS radi u ovom gradu, to je prevršilo svaku meru i SNS to neće više da toleriše, izjavio je u četvrtak član Gradskog odbora vranjskih naprednjaka Milan Ilić.

- Dokaza za to je mnogo i o tome bih mogao da govorim do ujutro.

Njima smeta čak i to što u Simpu danas radi 2.000 ljudi - rekao je Ilić govoreći na zvaničnoj konfrenciji za medije SNS-a, ali ne navodeći ime medija na koji misli.

On je naglasio da se poslednjih godina "vodi pravi medijski rat" protiv naprednjaka u Vranju.

- To nisu nikakvi osnovani napadi, već izmišljotine i laži protiv predstavnika gradskog odbora i direktora javnih preduzeća; sada počinju i da prelaze na članove porodica funkcionera SNS-a.

Kao gradski odbor nećemo ostati nemi na to, planira se formiranje pravnog tima koji će na sve te uvrede, klevete i laži odgovoriti krivičnim prijavama po krivičnom zakonu po kome se predviđa kazna zatvora do tri godine.

Protiv nekih urednika i novinara su već u pripremi tužbe i ovom prilikom želim da pozovem tužilaštvo da samo radi po zakonu - rekao je Ilić.

Najnovije vesti

Detalj sa prošlogodišnje džipijade u Trgovištu. Foto printscreen YT Džipijada u Trgovištu 23. marta »

Vranje - Džipijada Trgovište 2024, jednodnevna off-road manifestacija u organizaciji Turističke organizacije opštine i o...