Mladen Kostić vratio odbornički mandat

Mladen Kostić, specijalista ORL i odbornik liste "SPS - Zajedno za Vranje - Ivica Dačić" vratio je odbornički mandat, nakon što je u javnosti podignuta prašina u vezi sa njegovim učešćem na drugom protestu "Vranje bez straha" koji je održan 1. februara.

Ovu informaciju Vranje News-u je potvrdio šef vranjskih socijalista Zoran Antić.

- Kostić je vratio mandat na svoju inicijativu.

Na njegovo mesto u skupštini doći će prvi naredni odbornik sa naše liste- rekao je Antić za naš portal.

Kostić je 2016. godine uvršten na pomenutu listu kao nestranačka ličnost.

- Kao intelektualac, lekar, svestan i savestan građanin, vođen načelima demokratije, pravičnosti, odgovornosti, slobode, jednakosti i ravnopravnosti vraćam mandat podnosiocu liste - naveo je doktor Mladen u obrazloženju.

Potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju Momir Stojilković nazvao je u ponedeljak "učešće u protestnoj šetnji odbornika Mladena Kostića neprimerenim", sa obrazloženjem "da je on u skupštini deo vladajuće većine".

Socijalisti Vranja saopštili su u ponedeljak uveče da je odbornički klub „Zajedno za Vranje – SPS – Ivica Dačić“ i Skupštini grada Vranja "i do sada delovao jedinstveno i to u punom broju od 15 odbornika koliko ima, sa izuzetkom nestranačke ličnosti dr Mladena Kostića čiji status će biti rešen uzajamnim dogovorom i razumevanjem, uvažavanjem stavova većine u odborničkoj grupi i u vezi istupanja pojedinaca u njoj".

Komentari

BRAVO DOCO

Mladene....tebi i dr.Vukasinu i dr.Kostici se klanjam do zemlje...ma kojoj god stranci pripadali...jer ste pre svega dobri ljudi,niste izkompleksirani i razumeta ljudsku muku....kad su me ostali setali na hirurgiji vi ste bez ikakvog uputa prihvatili i operisali lipom....a da vas uopste nisam ni poznavao....hvala vam..i ostanite i dalje covek medju ovim neljudima i stranackim poltronima...

Pohvala za principijalan stav. Valja se ѕеtiti i postupka hirurga dr Nenada Nedeljkovića, iz 2006. godine, kada je zbog prestoničkih političkih igara, koje su se reflektovale na vranjsku političku scenu, podneo ostavku na mesto predsednika Skupštine opštine. Toliko o SPS - u, sve za vlast tada, a za nekoliko fotelja danas. Lični interesi.

Najnovije vesti