Stojilković: Učešće odbornika Kostića u protestu neprimereno

Potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju Momir Stojilković nazvao je "učešće u protestnoj šetnji odbornika Mladena Kostića neprimerenim", sa obrazloženjem "da je on u skupštini deo vladajuće većine".

- Uprkos tome što se predstavlja kao „nestranačka ličnost“".

Takođe, odbornik Mladen Kostić je pre protestnih šetnji trebalo da istupi iz odborničkog kluba SPS-a i pređe u opozicione odbornike, kako ne bi nanosio političku štetu koalicionom dogovoru.

Pitam se čime je to nezadovoljan dr Mladen Kostić kada nikada do sada zdravstvo u Vranju nije imalo ovakve uslove za rad i kada trenutna vlast ulaže ogromne napore za poboljšanje uslova u ovoj oblasti - napisao je Stojilković u izjavi za medije.

Poslednje dve godine, dodao je, Vlada Srbije "mnogo je ulagala u zdravstvenu infrastrukturu što se vidi na primeru Kliničkog centra u Nišu, Hirurškog bloka u Vranju".

- Više klinika i bolnica je rekonstruisano, nabavljena savremena oprema za dijagnostiku što će u narednom periodu stvoriti zdravstveni sistem koji je lako i brzo dostupan svim građanima Srbije.

Protestne šetnje u Vranju se predstavljaju kao protesti građana koji su nečim nezadovoljni i dela opozicije koji se „kriju iza tih građana“, mada su u malom broju - naveo je Stojilković u saopštenju za medije.

Najnovije vesti