Binić: Suspenzija golmana Dinama unutrašnja stvar vranjskog kluba

Suspenzija golmana Dinama Uroša Đurića je interna klupska stvar superligaša iz Vranja i za sada nema potrebe da se FSS uključuje – izjavio je Dragiša Binić, član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost Super lige.

Golman Dinama iz Vranja Uroš Đurić je suspendovan, a kiks u utakmici protiv Partizana u Humskoj (4:0), praktično ga je doveo do izlaznih vrata poslednjeplasiranog tima Super lige.

Sumnji na regularnost meča, međutim, kako kaže Binić, nema.

Po njegovim rečima, izjave u medijima u danima posle utakmice, takođe, "nemaju težinu za pokretanje disciplinskog postupka".

– Trener Dinama Radmilo Jovanović se, koliko znam, izvinio, a i njegove reči nisu prenete – kazao je Binić za Sportski žurnal.

Prošao je nekadašnji čuvar mreže Šumadije, Sopota, Turbine i užičke Slobode bez kazne, pa tako nema materijala za uključivanje u slučaj više instance, Fudbalskog saveza Srbije.

Komentari

Mislim da ljudima iz fudbalskog saveza vise nece da padne na pamet da vrate dinamo u super ligu..opasno su se opekli..celu ligu dinamo skrnavi vec pola godine..samo rekla kazala a nigde ih nema na terenu..Treba suspendovati klub..jer ne ispunjava minimum dostojanstva i etike da igra iovaj rang

Najnovije vesti