Vranjski SNS optužio Vranje news da je u službi Aljbina Kurtija

Saopštenjem od srede, Savet za informisanje Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju optužio je radakciju portala Vranje news da je, kako se navodi, "glasilo teroriste i ratnog zločinca Aljbina Kurtija".

Saopštenje prenosimo u celosti, bez ispravki.

"Politika Srpske napredne stranke je zasnovana na demokratskim načelima, neodvojivih od medijskih sloboda, i to je činjenica.

Međutim, kada se sloboda medija koristi kao glasilo teroriste i ratnog zločinca Aljbina Kurtija, dobijamo propagandu lokalnog portala Vranjenews u službi osuđivanog zločinca koga je oslobodio zatvora Vojislav Koštunica, politički otac Miloša Francuza Jovanovića koji je još 2018. godine nazivao tzv. Kosovo nezavisnim!

Da tragedija bude još veća, baš uoči Dana žalosti u Srbiji, po rečima portala naklonjenog teroristi Kurtiju, „pobeda terorista ogledana u konfiskovanom oružju Srba“ praćena je još jednom objavom kojom se opravdava provokator, ratni huškač i nalogodavac, ubica Srba sa Kosova i Metohije, otvorenim priznanjem tzv. Kosova i Kosovske policije, poznatijih u Srbiji kao nepostojeće države u kojoj agresorske zakone sprovode teroristi.

Dosta je za Srbiju i njen narod što se srpskom krvlju želi isprovocirati uvlačenje Srbije u sukob sa zemljama članicama NATO, ali i previše što logistiku toj terorističkoj zamisli daju domaći mediji za koje je izdaja nikad jeftinija.

Uprkos svemu, uz snažnu osudu Gradskog odbora SNS Vranje, ovakve medijske kompromitacije, bićemo samo odlučniji u podršci politici Aleksandra Vučića koji nikada neće priznati nezavisno Kosovo", navodi se u saopštenju Saveta za informisanje SNS Vranje.

U nastavku je link teksta Vranje News-a na koji je saopštenjem reagovao vranjski SNS.

Komentari

Чиме се они баве,па због снс је погибија људи на КиМ..срамота

SNS u Vranju da si pokrije i oči i uši,a ne da napada,najgora vlast u istoriji grada Vranja

Kada činjenice demaskiraju ideologiju autokratija se proglašava demokratijom, (medijska) prava se posmatraju kao privelegija (kao i najjeftiniji parizer s redovnim poskupljenjem struje?!). Demagozi učvršćuju narativ o mitskom i imaginarnom Kosovu, o žrtvovanju za spasenje države (ili sebe u religioznom kontekstu), a ostali bivaju izdajnici, strani plaćenici i zabludeli. Zaboravni deo naroda ne želi da zna ko je 90-ih huškao ljude na rat, dobio stan u Bg? Već viđeno.

Vranje ne treba živeti u (getou) tj.nedostatku informacija već treba biti informisano pravovremeno o svim dogadjajima.

Najnovije vesti