Prvi pripremni meč Vranjanaca: Dinamo - Radnički 2:4 (1:3)

Vranjski Dinamo izgubio je od niškog Radničkog rezultatom 2:4 (1:3) u prvoj pripremnoj utakmici za prolećni deo sezone Super lige Srbije koja je odigrana na terenu sa veštačkom podlogom Gradskog stadiona u Vranju.

Za Dinamo su pogađali half Gašić i napadač Zakarija Suraka, a za Nišlije Damjanović, Haskić, Ranđelović i Mitrović.

Dinamo je igrao u sastavu: Pančevski, Gašić, Nikola Stevanović, Ilić, Jovanović, Onimisi, Nedeljković, Mlađan Stevanović, Karapandžić, Ratković i Dimitrov.

Sa klupe su tokom utakmice ušli Suraka, Pavišić, Veškovac, Spasić, Đurišić, Vukajlović, Ožegović i Sejdu.

Dinamovcima je ovo bio prvi susret sa loptom na travnatoj podlozi, nakon desetak dana priprema u Vranju koje su uglavnom proveli u trčanju i radu na fizičkoj pripremi u Sportskoj hali.

Fudbaleri i stručni štab Dinama u petak popodne iz Skoplja krenuli put turskog Beleka, gde će obaviti drugi deo priprema za nastavak takmičenja u Super ligi.

Dinamo je u zimskoj pauzi doveo nekoliko pojačanja.

Tamo će odigrati šest pripremnih utakmica sa ekipama iz Češke, Slovačke, Rusije, Azerbejdžana i jednu sa šampionom Srbije Crvenom zvezdom.

Generalnu probu za prvi prvenstveni meč protiv subotičkog Spartaka (16. februara), u kome će Dinamo biti domaćin, Vranjanci će imati 9. februara protiv surduličkog Radnika.

Dinamo je jesenji deo šampionata završio na poslednjem, šesnaestom mestu tabele Super lige sa 10 bodova.

Ispred su, takođe u "zoni ispadanja", petnaestoplasirani Zemun sa 15 bodova, Rad na četrnaestom ima 16 bodova, OFK Bačka na trinaestom 18 i subotički Spartak na dvanaestom 19 bodova.

Najnovije vesti