Pojačanje u Dinamu: Poznati makedonski špic u stručnom štabu

Nakon izrečene petnaestomesečne suspenzije treneru Dinama Draganu Antiću, superligaš iz Vranja angažovao je novog pomoćnika u stručnom štabu.

Kako javlja portal HotSport, Ilčo Naumoski je novo ime koje pojačava struku tima sa juga Srbije i to će nekadašnjem makedonskom reprezentativcu biti prvi trenerski posao u karijeri.

Naumoski na kraju sezone 2014/15. godine okačio kopačke o klin u dresu Vardara, a sada je rešio da se trenerski aktivira nakon poziva iz Vranja.

Igrao je u mnogim evropskim ligama za Malatijaspor, Kataniju, Inter Baku, ali je najupečatljiviji utisak ostavio u austrijskom Matersburgu, za koji je odigrao 227 utakmica i postigao 51 gol tokom osam godina provedenih u tom klubu.

– Bila mi je želja da se aktiviram kao trener u seniorskom fudbalu i zato sam prihvatio poziv da budem deo stručnog štaba Dinama iz Vranja.

Klub je novi u srpskoj eliti i sa ambicijama da izbori opstanak, a od sledeće sezone cilj je da Dinamo bude stabilan superligaš.

Verujem da ću u tome pomoći mojim dosadašnjim internacionalnim iskustvom - izjavio je Naumoski na promociji u Vranju.

Debi na klupi Dinama Ilčo Naumoski imaće 24. novembra u Beogradu protiv Partizana, u okviru 17. kola Super lige Srbije.

Komentari

Avanture Antica recka dragana se nestavljaju....ovo je peti pomocnik..rasipa se .
Trosi se...niko nista ne moze na rece.. a grad cuti...rece.raca...cufte..taske..surko..naum i naravno dzej....cirkus medrano

Najnovije vesti