Opozicija: Neko je kriv za stadion, Lunginu, glodare, insekte i Draganu Mirković

Mi, "neki koji se okupljamo na stadionu", neprijatno smo iznenađeni najnovijom neistinom koju je gradonačelnik izneo u izjavi jednoj lokalnoj televiziji.

Pritom, ta ista televizija nije propratila naše okupljanje (a objavila je reagovanje – čist diletantizam), pa ostaje nejasno kako je gradonačelnik saznao da smo se mi neki okupili - kaže se u saopštenju šest opozicionih stranaka u Vranju, čiji su članovi i simpatizeri proteklog vikenda održali skup na Gradskom stadionu, protestujući usled neispunjenja rokova za završetak rekonstrukcije tog sportskog objekta.

Saopštenje opozicije prenosimo u integralnom obliku:

- Kaže gradonačelnik da je predviđeni rok za završetak radova na stadionu novembar (sada), a na tabli na ulazu na stadion stoji da je rok za završetak radova 20. jun. 2018. godine.

Ako koza laže, ne laže rog.

Zato postavljamo još nekoliko pitanja gradonačelniku.

1. Koji je zaista rok za završetak radova u ulici Jovana Jankovića Lunge i kako to da se ulica duga 300 metara radi tri meseca?

2. Kako ćemo se izboriti sa najezdom glodara i insekata nakon poplava, kada je poništena javna nabavka za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju koju su raspisali? Ko je kriv za nameštanje tendera i hoće li odgovarati? On bi kao lekar trebalo da zna kakvu to opasnost donosi za zdravlje Vranjanaca.

3. Dragana Mirković je na koncertu rekla da peva besplatno, a gradska vlast je objavila da koncert košta najpre 15.000 evra, a potom upola manje? U čijem je džepu završio taj novac?

Nećemo ovoga puta pominjati raskopane trotoare u Ulici Ive Lola Ribara, ni da sestre i lekari u majcama SNS čiste bolnički krug, što je protivzakonito, niti ćemo ponavljati da je ovo najgora vlast u istoriji grada.

Zato obećavamo da ćemo u novembru, kada istekne i dodatni (ko zna koji po redu) rok za završetak Gradskog stadiona, doći na međunarodnu utakmicu.

Sigurni smo da je neće biti i da stadion neće biti završen, kao što smo sigurni i da grad nikada nije bio u gorem stanju - kaže se u saopštenju koje su potpisali lokalni odbori Demokratske stranke, Dosta je bilo, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana, Socijaldemokratske stranke i Srpskog pokreta Dveri.

Najnovije vesti