Od nedelje ponovo radi pozorište: Pet predstava do kraja januara

Nakon novogodišnjih i božićnih praznika Pozorište Bora Stanković u Vranju nastaviće u nedelju 17. januara pozorišnu sezonu dečjom predstavom Mačak u čizmama, u izvođenju glumaca domaćeg ansambla.

Početak je zakazan za 12 sati.

Monodramu Sam protiv NATO odigraće Dragan Boža Marjanović dva dana, kasnijem u utorak 19. januara od 19 časova.

U petak 22. januara, takođe od 19 sati, na programu će biti monodrama Moji ljubavni jadi, u izvođenju glumice vranjskog teatra Žetice Dejanović.

Najmlađi će u nedelju 24. januara od 12 časova moći da pgledaju komad Čarobnjak iz Oza u režiji Aleksandra Kovačević, dok će januarski repertoar zatvoriti predstava Nastojnik u režiji Trajčeta Gjorgieva, u petak 29. januara od 19 časova.

Ulaznice za predstave u vranjskom pozorištu mogu se kupiti na blagajni koja će u toku januara meseca raditi sredom, četvrtkom i petkom u terminima od 13 do 19 sati i nedeljom od 10 do 12 sati.

Osim navedenih redovnih termina, blagajna će biti otvorena i na dan igranja monodrame Dragana Bože Marjanovića, "Sam protiv Nato", u utorak 19. janura od 15 do 19 sati.

Za bezbedan boravak publike u pozorištu, kao i za nesmetanu realizaciju predstave, preduzete su sve epidemiološke mere kojima se sprečava širenje virusa COVID-19.

Publika je u obavezi da nosi maske, a na samom ulazu u pozorište obavlja se dezinfekcija ruku i merenje temperature.

U sali je obezbeđena fizička distanca između gledalaca tokom trajanja predstave.

Najnovije vesti