Miloš Nikolić novi pomoćnik gradonačelnika Vranja

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković imenovao je Miloša Nikolića za svog pomoćnika u oblasti lokalni privredno-ekonomski razvoj, rad, zapošljavanje i upravljanje projektima.

Miloš Nikolić je doktor ekonomskih nauka i diplomirani pravnik.

Rođen je 1990. godine u Vranju gde je završio osnovnu i srednju školu.

Obrazovao se na univerzitetima Union Nikola Tesla i Megatrend.

Na prvom je stekao zvanje diplomirani pravnik, a na drugom zvanje doktora ekonomskih nauka za oblast menadžment i biznis.

Radio je u kabinetu gradonačelnika Zorana Antića 2014/2015. godine.

U naredne dve godine radio je kao asistent na Visokoj školi primenjenih strukovnih studija u Vranju, gde je bio i predsednik ogranka sindikata ASNS.

U periodu od 2016. do 2021. bio je angažovan na Visokoj poslovnoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo Beograd – PEP, najpre kao menadžer centra u Vranju i asistent, a potom i kao docent.

Nikolić predvodi Grupu građana Vranje Vranjancima.

Nije oženjen.

STATUTOM SMANJEN BROJ POMOĆNIKA

Predlog odluke o promeni Statuta grada Vranja, usvojen u gradskom parlamentu u decembru prošle godine, predvideo je smanjenje broja pomoćnika gradonačelnika sa pet na tri. Tokom četvorogodišnjeg mandata prethodne vlasti u Vranju pomoćnici su bili Aleksandar Stajić, Saša Pešić, Slavoljub Stojmenović, Aleksandar Tomić, a u početku mandata vlasti i Nenad Veličković. Za sada gradonačelnik Vranja se u novom mandatu opredelio za dvojicu pomoćnika - osim Nikolića tu je Marjan Stanković. Osim pomoćnika, gradonačelnik ima i savetnika za odnose sa Zdravstvenim centrom Vranje u liku Miroljuba Stankovića, bivšeg većnika za zdravstvo i direktora ZC Vranje, sada penzionera.

Komentari

Uspešni privrednici i lekari u politici , na državnim jaslama.Nešto ima trulo u državi Danskoj.

Megatrend i Union. Diplomirao sam na Unionu, steceno znanje ravno nuli.

Ja bi doktorirao na tri privatna fakulteta,tj.kupio diplomu. Neka hvala dovoljna mi je moja jedna sa osnovnih studija i pozavidno radno iskustvo koje nije u politici. Jel postigo on nesto ili je samo bio uz sps i sns kao najvece dostignuce. Da je drugacije sigurno bi ga hteo Miskovic....i slicni.

Najnovije vesti