GG Vranje Vranjancima: Ne crtajte metu na čelo Bulatovića i Stevanovića

Grupa građana Vranje Vranjancima apelovala je saopštenjem za medije "na sve društveno političke i medijske činioce u gradu da utiču na to da se prestane sa sihronizovanim napadima na SNS" u medijima.

- GG Vranje Vranjancima pruža još jednom nedvosmislenu podršku GrO SNS u Vranju, predsedniku i narodnom poslaniku Slaviši Bulatoviću u odluci u vezi sa formiranjem gradske vlasti.

Koliko mi iz naše političke grupacije primećujemo mnogi se bave time ko će koju funkciju dobiti, kada će i kako doći do SNS-a neka od stranaka, "da se istrguje neka direktorska fotelja", a pritom iza leđa napadaju po svim šavovima Slavišu Bulatovića.

Etiketiranje u javnosti supruge gospodina Bulatovića je pokazatelj kako nema granice i dostojanstva prema dami, ženi, majci.

Napada se i državni sekretar Dragan Stevanović, više se ne zna za šta je sve čovek kriv, ima takođe porodicu, žalosno je kada dođe u svoju rodnu opštinu da ne može da se oseća mirno i spokojno, brinući o svojoj deci, jer se, neprekidno, njemu i gospodinu Bulatoviću iscrtavaju mete na čelu - saopšteno je iz ove GG koju predvodi Miloš Nikolić.

Oni su osudili, kako se kaže, "verbalne napade i uvrede koji su zaista neprimereni".

- Napade prema državnom sekretaru u ministarstvu privrede Draganu Stevanoviću, kao i prema svim ostalim funkcionerima SNS-a što je prevršilo svaku meru pristojnosti, profesionalnog i objektivnog informisanja - kaže se između ostalog u inače veoma opširnom saopštenju GG Vranje Vranjancima.

Reč je o grupi građana koja je od svog formiranja, preko trajanja kampanje do prethodnih izbora prešla neuobičajen politički put - od kritizera vlasti (lider Nikolić u februaru nakon formiranja GG izjavljivao da sa SNS i SPS nema pregovora jer su "pokazali za ove četiri godine šta i koliko mogu") preko sklopljene usmene pa iznenada raskinute koalicije sa Palminim JS-om u Vranju i potom davanja bezrezervne podrške SNS-u neposredno uoči izbora.

U odnosu na momenat osnivanja, sudeći po saopštenju, potpuno su promenili svoju političku ideologiju.

- Imamo obavezu i odgovornost prema našim članovima i simpatizerima, a i prema svim Vranjancima i Vranjankama da pozovemo SNS da se odupre bukvalno političkom linču koji se vodi protiv ove stranke i odmah krene sa formiranjem tima koji mora punim kapacitetom da prati politiku predsednika Vučića.

Jer, Vranje mora biti razvojni pokretač Pčinjskog okruga.

Sigurni smo da politika predsednika Vučića i Slaviše Bulatovića, predsednika GrO SNS u Vranju vodi ka boljitku svih građana grada Vranja i šire - uveravaju iz ove GG u saopštenju koje je potpisao lider Miloš Nikolić.

Iz ove GG nisu naveli na koje medije tačno misle kada govore o "linču funkcionera SNS-a".

Najnovije vesti