Manić: Malo smo drugačiji od drugih, ispunimo sve što obećamo FOTO/VIDEO

Jedinstvena Srbija (JS), bogami ima nas mnogo, a ima nas i ovde mnogo, ima u sebi ono domaćinsko i ima mnogo toga što ostale stranke nemaju, prvenstveno to što smo mi stranka koja ispuni sve što obeća, izjavio je u subotu uveče Dejan Manić, lider GrO Jedinstvene Srbije u Vranju, na koktelu koji je priređen povodom Sretenja, stranačke slave ove političke partije.

Govoreći u sali restorana Doma vojske u Vranju, koju su članovi i simpatizeri JS-a ispunili gotovo do poslednjeg mesta, Manić je naglasio da će njegova partija u budućnosti "podržavati samo ono što je dobro za narod".

- A, nadam se da će sve partije ubuduće raditi u interesu naroda i raditi samo ono što je dobro za narod.

Mi pred vas svake godine u ovo vreme moramo izaći sa tri stvari - podneti izveštaj za ono što smo radili i uradili, prezentovati planove za budućnost i da se pogledamo u oči i potvrdimo poverenje koje imamo jedni u druge.

Mi imamo sve tri stvari i sva smo obećanja ispunili - rekao je lider Gradskog odbora JS i potpredsednik stranke.

On je naglasio da je jedno od najvećih bogatstava partije - omladina.

- Imamo najbolju, najbrojniju i najlepšu omladinu.

Obećali smo im prošle godine putovanje i letovanje u Paraliji.

Prošle godine ih je išlo 60, ove godine će ih ići više od 100.

Ne smem da zaboravim ni naš Aktiv žena, takav danas ne postoji u ovom gradu - rekao je lider JS Vranje upućujući komplimente svim strukturama stranke.

Manić je pozdravio prisutnu delegaciju SPS-a, zahvalivši im se što su u koaliciji sa JS-om na republičkom nivou od 2008. godine.

Svečanosti su prisustvovale i delegacije Srpske radikalne stranke (SRS), koju je Manić nazvao "pravom desnicom", te novoformirane Partija Makedonaca, kojoj je poželeo sreću u političkom delovanju.

Goste centralne proslave u subotu uveče zabavljala je "Zvezda Granda" iz Vranja - Ognjen Čvorović.

Proslava stranačke slave na lokalu počela je u subotu ujutro rezanjem slavskog kolača u Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju.

Potom je povodom stranačke slave održana konferencija za novinare u prostorijama GrO JS na kojoj je potpredsednik odbora Goran Stojković podsetio da JS u Vranju već deset godina slavi krsnu slavu.

Na Sretenje 2004. godine lider JS Dragan Marković Palma formirao je ovu stranku.

Njeni glavni politički ciljevi na lokalu, kako je više puta isticano, su borba za očuvanje porodice kao stuba društva, borba protiv bele kuge i Vranje - grad budućnosti.

Najnovije vesti