Jedinstvena Srbija proslavlja stranačku slavu FOTO/VIDEO

Rezanjem slavskog kolača u Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju Gradski odbor Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju u subotu je započeo proslavu Sretenja gospodnjeg, stranačke slave.

Na konferenciji za novinare, u odsustvu predsednika odbora Dejana Manića, koji se nalazi na proslavi slave JS u Jagodini, njegov zamenik Goran Stojković, čestitajući slavu članstvu i građanima, podsetio je da ovaj odbor već deset godina slavi krsnu slavu.

Stojković je, podsećajući na težišne zadatke stranke u gradu, naglasio da su tradicija, običaji i porodica stubovi programa JS.

- Pravi primer domaćinskog odnosa u politici je naš predsednik Dragan Marković Palma i rezultati koje postiže u Jagodini.

I pored težnje naše države da se priključi evropskoj porodici država nikako ne smemo da zaboravimo ova tri elementa na kojima počiva naše društvo - kazao je Stojković.

On je potencirao značajnu ulogu podmlatka jedinstvene Srbije rekavši da Gradski odbor ima puno poverenje u njih.

- To je naša budućnost kojom se ponosimo; imaju velike rezultate na lokalu, organizuju humanitarne akcije i slično.

Takođe, njihov je veliki doprinos u održavanju naše stranačke lige u malom fudbalu.

Posvećeni su takmičenjima, sportu, neguju zdrav sportski duh, a ne sede po kafićima i kladionicama.

Za njih smo lane organizovali besplatan boravak u Paraliji u Grčkoj i to ćemo učiniti i ove godine - kazao je Stojković.

Povodom Sretenja Gospodnjeg i stranačke slave gradski odbor u Vranju u subotu će od 19 sati organizovati svečani koktel za članove stranke i zvanice u restoranu Doma Vojske u Vranju.

Na Sretenje pre 16 godina lider JS Dragan Marković Palma formirao je ovu stranku.

Njeni glavni politički ciljevi na lokalu, kako je više puta isticano, su borba za očuvanje porodice kao stuba društva, borba protiv bele kuge i Vranje - grad budućnosti.

Najnovije vesti