Manić: Cilj je da od Vranja napravimo grad budućnosti (FOTO, VIDEO)

Osnovni cilj Jedinstvene Srbije i cilj vladajuće koalicije je da očuvamo porodicu, jer je ona stub društva, da se borimo protiv bele kuge, donedemo boljitak za sve građane i da od Vranja napravimo grad budućnosti - rekao je lider gradskog odbora Dejan Manić na proslavi Sretenja gospodnjeg, krsne stranačke slave Jedinstvene Srbije (JS).

- Srbi su na ovaj dan podigli ustanak, na ovaj dan smo doneli prvi srpski Ustav i na ovaj dan, kako verski zapisi kažu, sišao je Bog na Zemlju i sreo običnog čoveka.

Na ovaj dan pre 15 godina naš predsednik Dragan Marković Palma formirao je Jedinstvenu Srbiju i Bogu hvala trajemo 15 godina, a ja se nadam da ćemo trajati još mnogo duže - kazao je Manić u obraćanju u sali OKCE.

On je dodao da svima prenosi pozdrave predsednika partije Dragana Markovića Palme.

- Poželeo vam je mnogo zdravlja, uspeha u životu, da danas proslavimo a, kako je rekao, da u ponedeljak krenemo da radimo - kazao je Manić.

On je dodao da je predsednik stranke Marković u Jagodini "dao primer kako se uspešno vodi jedan grad i lokalna samouprava".

- Dao je primer kako se dovode investitori, ali i kako se može raditi za državu, a da niste ministar.

Mi u Vranju postojimo 9 godina, od toga smo 7 u vlasti.

Nikada se nismo nametali i borili za funkcije i nikada nismo ulazili u vlast zarad funkcija.

Ciljevi su nam malo viši od toga.

Nadam se da ćemo još dugo sa koalicionim partnerima vršiti vlast na lokalu za dobro građana - kazao je Manić.

Skupu u sali OKCE prisustvovale su delegacije drugih političkih partnera iz vlasti, kao i vladajuće Srpske napredne stranke, MUP-a, Udruženja Makedonaca, ličnosti iz javnog života, članovi i simpatizeri partije.

Proslava stranačke slave u Vranju počela je u petak ujutro, rezanjem slavskog kolača u Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju.

Potom je povodom stranačke slave održana konferencija za novinare u prostorijama GrO JS na kojoj je potpredsednik odbora Goran Stojković podsetio da ovaj JS u Vranju već devet godina slavi krsnu slavu.

Na skupu u OKCE najavljeno je da JS u Vranju planira formiranje mini lige u malom fudbalu u kojoj će se takmičiti samo timovi sastavljeni od članova Jedinstvene Srbije, a prve tri ekipe dobiće nagradno letovanje u Paraliji.

Učestvovaće 22 ekipe.

Najnovije vesti