Jedinstvena Srbija proslavlja stranačku slavu (FOTO, VIDEO)

Rezanjem slavskog kolača u Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju Gradski odbor Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju započeo je proslavu Sretenja gospodnjeg, stranačke slave.

Na konferenciji za novinare, u odsustvu predsednika odbora Dejana Manića, koji se nalazi na proslavi slave JS u Jagodini, njegov zamenik Goran Stojković podsetio je da ovaj odbor već devet godina slavi krsnu slavu.

- Od tih devet, u vlasti smo proveli osam godina, što znači da građani imaju poverenja u našu politiku.

Imamo program i imamo konkretna rešenja, to će i ubuduće biti oslonac naše politike sa krajnjim ciljem da građanima bude bolje - izjavio je Stojković pred novinarima.

Stojković je naglasio da pet odbornika ove političke partije aktivno parcipira u vlasti i da odbor ima odličnu saradnju sa koalicionim partnerima.

Osvrćući se na formiranje opštinskog odbora JS u Vranjskoj Banji, on je nasglasio da je odbor imao uspešne akcije od osnivanja, kao i Aktiv žena i omladina stranke i podsetio na iniciranje ideje iz redova JS da poput Jagodine i građani Vranja dobiju besplatan javni prevoz.

On je najavio da JS u Vranju planira formiranje mini lige u malom fudbalu u kojoj će se takmičiti samo timovi sastavljeni od članova Jedinstvene Srbije, a prve tri ekipe dobiće nagradno putovanje u Paraliju.

Jedinstvena Srbija će u petak u 19 časova u prostorijama Omladinskog kulturnog centra (OKCE) proslaviti stranačku slavu zajedno sa članstvom i simpatizerima.

Najnovije vesti