JS: Pravo na vlast dobija se na izborima, ne na ulici

Gradski odbor Jedinstvene Srbije (JS) oglasio se u ponedeljak saopštenjem za javnost u kome se kaže da ta stranka, koja je deo gradske vlasti, "dužna da se obratimo narodu povodom protesta u Srbiji i Vranju koje organizuju opozicione partije".

Saopštenje prenosimo u celosti.

- Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju od početka svog delovanja se zalagao za bolji standard svih građana, a kroz brojne olakšice koje se primenjuju u Jagodini, i za koje je zaslužan naš predsednik Dragan Marković Palma.

Kako se mi u svakoj situaciji i prema svima odnosimo domaćinski, poštujući svačiji izbor, povodom protesta želimo da kažemo sledeće:

Dragi naši Vranjanci,

Vi znate da Gradski odbor Jedinstvene Srbije uvek podržava promene koje će nas odvesti u boljitak i bolju budućnost.

Uvek smo spremni da podržimo svaku dobru ideju koja dolazi i od opozicionih partija.

Dok se borimo za bolju ekonomsku situaciju u Vranju, zajedno sa predstavnicima Srpske napredne stranke i ostalim koalicionim partnerima, mesta sujeti nema.

Posmatrajući ljude koji vode ove proteste kako u Srbiji, tako i u Vranju ne možemo, a da se ne zapitamo kakve su bile njihove ideje dok su bili na vlasti, šta je to što su oni učinili da građani u Srbiji i Vranju žive bolje, da li misle da je pamćenje naših sugrađana kratko...

Ne želeći da ikoga uvredimo, molimo građane Vranja da dok šetaju razmisle, da li se bilo koji problem rešava na ulici, da razmisle šta je to što su dobili dok su predstavnici današnjih partija koji organizuju proteste bili na vlasti i šta je ono što su dobili nakon njihovog odlaska.

S druge strane, Gradski odbor JS u Vranju poručuje organizatorima protesta da pravo na vlast mogu da dobiju legalno na izborima gde su je i izgubili, a ne na ulici.

Građani Vranja znaju sta je dobro za Grad Vranje i za njih same, rekli su to na izborima, a reći će to i na sledećim izborima, a ne na ulici kako neki žele - kaže se u saopštenju Gradskog odbora JS Vranje.

Najnovije vesti