Milica Đorđević nova predsednica odbora JS u Vranjskoj Banji

Milica Đorđević, master psiholog iz Vranjske Banje, izabrana je za predsednicu Opštinskog odbora (OO) Jedinstvene Srbije u Vranjskoj Banji, saopštila je ova stranka.

Na izbornoj Skupštini, koja je održana u nedelju 30. septembra, za njen izbor glasano je jednoglasno.

Novoizabrana predsednica zahvalila je delegatima na ukazanom poverenju i naglasila da će "najvažniji cilj ovog odbora biti da se zaustavi odliv mozgova i mladosti iz opštine Vranjska Banja".

- Nadam se da ćemo, uz podršku našeg predsednika Dragana Markovića Palme, obezbediti investitore za razvoj banjskog turizma - rekla je Đorđevićeva.

Dejan Manić, predsednik Okružnog i Gradskog odbora JS Vranje, rekao je na skupštini da od banjskog odbora "očekuje veliki angažman i rad na sprovođenju ciljeva stranke i politike Dragana Markovića Palme".

- OO Vranjska Banja sastavljen je od kvalitetnih ljudi raznih obrazovnih profila i od njih se očekuju dobri izborni rezultati.

Mora se raditi na jačanju unutrašnje organizacije i prepoznatljivosti stranke, na građenju stranačke infrastukture, po čemu je GrO JS Vranje među najboljima u Srbiji - rekao je Manić.

Branislav Lukić, predsednik OO Bujanovac, istakao je da novoizabrano rukovodstvo "mora da vodi domaćinsku politiku, čiji će ciljevi biti podrška porodici, mladima i razvoj turističkih kapaciteta Banje".

Opštinski odbor JS Vranjska Banja uputio je poziv sugrađanima da se priključe JS-u pomognu da Vranjska Banja "razvije turizam kao Jagodina".

Najnovije vesti