Dinamo u subotu protiv Radnika hvata poslednji voz za opstanak (VIDEO)

Smatram da plasman na tabeli i trenutna forma neće biti presudni za pobedu u susretu sa surduličkim Radnikom.

Računaće se samo taj dan, ekstra motiv, trenutna fizička i psihološka pripremljenost ekipa - izjavio je na konferenciji za medije trener vranjskog Dinama Dragan Antić, uoči susreta 15. kola Super lige sa Radnikom u Surdulici.

On je dodao da Dinamo ima razloga za optimizam, a argument za to, po njegovom mišljenju, je "dobra igra (uprkos porazu od 4:2) protiv Proletera", koju je Dinamo kao domaćin odigrao u sredu u Surdulici.

- Da nije bilo dva penala za Novosađane, ne verujem da bismo izgubili.

Očekujem da moji igrači pokažu da vrede više od Radnikovih, i ne samo od njih, nego od mnogih drugih u ligi - rekao je Antić.

On je dodao da je utakmica protiv Radnika "mnogo bitna" za Dinamo da možda uhvati poslednji voz za direktnim konkurentima u borbi za opstanak.

- Zato pozivam navijače da dođu u što većem broju u Surdulicu, možda će nam ovo biti i poslednja utakmica tamo, jer za naredne planiramo da završimo rekonstrukciju stadiona Jumko i da ih odigramo na našem terenu u Vranju.

Očekujem da ćemo za mesec dana moći da igramo utakmice u Vranju - rekao je Antić, precizirajući da bi to moglo biti već 1. decembra protiv Radničkog iz Niša.

Fudbaler Davor Nedeljković kazao je da u utakmici protiv Radnika očekuje pobedu Dinama.

- Svako ko bude istrčao na teren moraće da pruži 200 odsto mogućnosti da bismo ostvarili pobedu.

Pozvao bih navijače da nas podrže u ovom susretu, jer nam je to sada mnogo bitno - rekao je Nedeljković.

Šef stručnog štaba Antić dodao je na kraju da je iz ekipe, posle susreta sa Proleterom, odstranio beka Nikolu Đurića, te da su roviti Mlađan Stevanović i Jokić.

- Igraćemo bez tri igrača, ali takva je situacija, uvek neko fali, a koga nema bez njega se mora i može - kazao je Antić, uz napomenu da će pet autobusa navijača iz Vranja krenuti u Surdulicu da bodri svoj tim.

Dinamo je uoči utakmice sa Radnikom poslednji, šesnaesti na tabeli Super lige Srbije u fudbalu sa 7 bodova, a Radnik je na 14. mestu sa 12 bodova, dva više od 15. Spartaka iz Subotice.

Utakmica će biti odigrana u subotu od 16 časova na Gradskom stadionu u Surdulici.

Najnovije vesti