Ravnopravni Surduličani poraženi u Novom Sadu: Vojvodina - Radnik 1:0 (1:0)

Vojvodina: Rockov – Stojković, Graovac, Saničanin, Antić – Zlomislić, Đurić – Gojkov, Milojević (od 91. Veselinović), Đuričin (od 71. Arsić) – Fofana (od 74. Gajić).

Radnik: Vasiljević – Mladenović, Žarković, Stevanović, Pantelić (od 58. Pavlović) – F. Stojanović (od 58. Nikolić), Đorđević, Keremeh, M. Stojanović (od 70. Danoski) – Stanisavljević, Zlatanović.

Fudbaleri surduličkog Radnika poraženi su od Vojvodine na gostovanju u Novom Sadu sa 1:0 (1:0), u utakmici 14. kola Super lige.

Strelac za Novosađane još u 8. minutu bio je Milan Đurić.

Sjajan volej udarac sa oko dvadeset metara iskosa sa desne strane uputio je Đurić i pogodio dalji donji ugao Vasiljevićevog gola.

Radnik je potom mogao da izjednači u 24. minutu, kada je Đorđević dobro prošao po desnoj strani, ušao u šesnaesterac i centrirao, a u petercu Vojvodine Zlatanović natrčao na loptu, ali je ona otišla pored stative gola domaćina, da bi isti igrač još bolju priliku propustio u 55. minutu.

Tada se, nakon centaršuta iz slobodnog udarca u šesnaesterac Vojvodine, lopta odbila do Zlatanovića, koji je ostao sam na oko sedam-osam metara iskosa od gola i potom šutirao, ali ponovo nije bio dovoljno precizan, pošto je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative.

Na drugoj strani, Vojvodina je mogla da uzvrati u 69. minutu preko Antića, koji je dobro šutirao sa oko šest-sedam metara iskosa, ali je lopta otišla nekoliko centimetara preko prečke.

Do kraja meča, igralo se uglavnom na sredini terena, a prave prilike su izostale.

Radnik je posle ovog poraza 14. na tabeli Super lige sa 12 bodova, dva više od Spartaka.

Surduličani imaju pet bodova prednosti u odnosu na poslednjeplasirani vranjski Dinamo, sa kim će se sastati u subotu u Surdulici, u okviru 15. kola Super lige.

Najnovije vesti