Milanović: Nismo pokazali dovoljno želje da stignemo prednost Vojvodine (VIDEO)

Trener surduličkog superligaša Radnika Milan Milanović izjavio je posle poraza u duelu sa Vojvodinom u Novom Sadu, da je prema pruženoj igri bilo očigledno kako je njegova ekipa "izgubila dosta energije u prethodnom meču sa Čukaričkim" u Surdulici.

- Početak susreta, kada smo i primili gol, više smo propešačili.

Nismo izašli na vreme kod tog šuta i gola, bili smo previše komotni.

U drugom poluvremenu smo sve pokušali, čak i sa osveženjima sa klupe, imali poneki dobar udarac i šansu, ali u suštini nismo pokazali dovoljnu želju da stignemo prednost Vojvodine - rekao je Milanović na konferenciji za medije, čestitajući Vojvodini na zasluženoj pobedi.

On je dodao da je utakmica u Novom Sadu bila zanimljiva, uprkos "teškom i raskvašenom terenu, što je iziskivalo dosta napora".

- Za nas je u ovom trenutku najvažije da u ova dva dana dođemo sebi, da se osvežimo za duel sa Dinamom iz Vranja u subotu u Surdulici i da osvojimo nove bodove, što bi bio korak više ka sredini tabele - rekao je Milanović.

Trener Vojvodine Dragomir Okuka kazao je da je u sredu na stadionu Karađorđe viđena "dobra utakmica, sa dosta tempa".

- Težak teren, dobar protivnik i za nas težak izazov pobediti treću utakmicu u nizu.

Najvažnije je da smo uspeli.

Mojoj ekipi se vraća strast i agresija i drago mi je da sam video te elemnte u našoj igri - kazao je Okuka.

Ekipa Radnika je posle četrnaest kola na 14. mestu tabele Super lige Srbije sa 12 bodova.

Iza nje su samo subotički Spartak sa 10 (u sredu odigrao nerešeno sa Zemunom kao domaćin u Kuli 2:2) i vranjski Dinamo (izgubio kao domaćin od Proletera sa 4:2), naredni potivnik Radnika koji je poslednji, šesnaesti sa 7 bodova.

Najnovije vesti