Antić: Pregovaram sa pevačem Acom Lukasom da dođe na čelo Dinama

Aktuelni predsednik vranjskog FK Dinamo Dragan Antić Recko izjavio je za dnevni list Danas da će "pokušati da ubedi pevača Acu Lukasa da bude predsednik kluba, koji se kolo pre kraja prvoligaškog karavana već plasirao u Super ligu Srbije.

- Tačno je to što ste čuli i u tome vidim način da ostvarimo još jednu pobedu, nad onim ljudima koji nisu spremni, poput dela gradske vlasti, da nas podrže.

Sasvim je moguće da Lukas bude novi predsednik kluba, kad u Vranju niko nema snage, iako ima toliko svakojakih autoriteta da to prihvate, ali nisu spremni – kazao je Antić za Danas.

On je dodao da je „zbog nedostatka podrške gradskih vlasti odložena proslava najvećeg uspeha fudbala u ovom gradu“, koja je bila zakazana na trgu u centru Vranja, za koju su bila obezbeđena "dva pečena vola“.

- Izvinjavam se na ovaj način navijačima kluba, iskrenim prijateljima fudbala od kojih smo imali podršku da grad, preko fudbalskog kluba postane prepoznatljiv u regionu - dodao je Antić.

Fudbalski klub Dinamo koji je osnovan 1947. godine sa imenom po uzoru na svoje imenjake iz tadanjeg SSSR-a, je i dalje miljenik Vranjanaca.

Nakon samo dve sezone provedene u Prvoj ligi Srbije fudbaleri Dinama uspeli su da izbore plasman u najelitinije fudbalsko takmičenje u Srbiji.

Dinamo iz Vranja nema svoj stadion za nastupe u Super ligi Srbije, pa se očekuje da početak sezone kao domaćin na neodređeno vreme igra na Gradskom stadionu u Surdulici.

Najnovije vesti