Živković sa penzionerima MUP-a: U amanet ostavljeno ogromno nasleđe VIDEO

Moji prethodnici i ja dugujemo vam veliku zahvalnost za sve što ste uradili za nas, jer ste nam u amanet ostavili ogromno nasleđe koje će nadolazeće generacije čuvati i nadograđivati, rekao je u sredu Igor Živković, načelnik Policijske uprve Vranje, na prijemu za policijske penzionere povodom Dana policije i krsne slave MUP-a.

- Čestitajući vam Dan ministarstva mogu da kažem da sa ponosom stojim pred vama koji ste ceo radni vek proveli u policiji izgarajući na očuvanju bezbednosti i braneći svoju otadžbinu.

Najlepša osećanja u meni izaziva činjenica da vas iz godine u godinu vidim u sve većem broju - dodao je Živković.

Načelnik PU Vranje je nekolicini penzionera MUP-a uručio zahvalnice za dugogodišnji predan rad u Policijskoj upravi Vranje.

Zahvalnost je odata Branislavu Stankoviću, nekadašnjem pripadniku Policijske stanice u Vladičinom Hanu, Voji Mihajloviću, penzioneru Policijske stanice u Bujanovcu, Snežani Jovanović iz službe OAPE i Draganu Dimiću, nekadašnjem pripadniku Saobraćajne policijske ispostave (SPI) za grad Vranje.

Zahvaljujući se načelniku i Policijskoj upravi na priznanjima povodom Dana MUP-a policijski penzioner iz PS Bujanovac Voja Mihajlović podsetio je da je većina penzionera policije sa juga Srbije tokom svojih karijera "prolazila kroz veoma turbulentna vremena".

- Imali smo raspad bivše državne zajednice, ratove na području bivših republika, ratni sukob na Kosovu i Metohiji i oružane sukobe na području juga Srbije.

Kroz sve te događaje nosili smo jedan prilično težak teret, ali smo uspeli da se izborimo sa njim, pokazujući upornost, izdržljivost i hrabrost - rekao je Mihajlović.

O formiranju Udruženja penzionera MUP-a, podružnice za Pčinjski okrug govorio je bivši načelnik PU Vranje Stole Filipović, pozvavši sve prisutne na masovno učlanjenje u ovu organizaciju, što je naišlo na odobravanje većine prisutnih.

Za bivše policijske službenike, nakon svečanog dela, priređeno je druženje uz koktel u prostorijama Policijske uprave u Vranju.

Komentari

Živkoviću narod je grafitima iskazao ono što oseća prema tebi. Nemoj da se zavaravaš da te penzioneri podržavaju jer te hvale, to rade samo iz razloga što su po celi dan kod tebe i mole te da im nekog zaposliš.

Najnovije vesti