Gradonačelnik nagradio najzaslužnije policajce Vranja FOTO/VIDEO

Hrabro, posvećeno i požrtvovano pokazujete pravo lice srpske policije kojoj je bezbednost građana na prvom mestu, poručio je u utorak najzaslužnijim pripadnicima Policijske uprave Vranje gradonačelnik Slobodan Milenković, uručujući im vredne poklone povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije.

Nagrađeni su Snežana Stanković, službenik Odseka upravnih poslova, Miloš Janković, komandir Saobraćajne policijske ispostave (SPI) Vranje, Aleksandar Tomić, mlađi kriminalistički inspektor PI Vranje i Srđan Trajković, inženjer Odseka za informacione komunikacione tehnologije.

Milenković je na prijemu za nagrađene i delegaciju PU Vranje još dodao da je ovaj dan "prilika da se javnost podseti koliko težak i odgovoran posao rade pripadnici policije.

- Vodite beskompromisnu borbu na zaštiti ustavnog poretka, očuvanju bezbednosti i sigurnosti države, imovine pravnih i fizičkih lica kazao je Milenković.

Načelnik Policijske uprave u Vranju Igor Živković potencirao je da se grad i policija, kao "pouzdani partneri" nalaze "na istom zadatku, u službi građana".

- Naši nagrađani radnici imaju moralnu i društvenu obavezu da opravdaju nagrade i da ubuduće još predanije rade na izvršavanju policijskih zadataka - naglasio je Živković.

Miloš Janković, komandir Saobraćajne policijske ispostave grada Vranja, zahvalio je na nagradama u svoje i u ime nagrađenih kolega.

- Ovo nas motiviše da ubuduće još bolje radimo i damo pun doprinos na izvršavanju poslova iz nadležnosti MUP - rekao je Janković.

Gradonačelnik Milenković ovom prilikom zaslužnim pojedincima uručio je vredne knjige "Srbija – gradovi, opštine i naselja".

Komentari

Strašno !!!, U vremenu kad je vranjska policija pokazala najveću nespozobnost, nestručnost i nezrelost da se suoči sa kriminalom oni se još i nagrađuju. Pa da počnemo iz početka, vranjski ispektori pronalaze trodone i grame dok im teritorijom prolaze tone droge, ej bre ko je ovde lud? MUP-BEOGRAD na svaki složeniji slučaj šalju ekipu iz Beograda a oni se hvale rezlutatima ?Paljevine stare ali ove nove nisu rešene, zato među narađene ne vidimo ni jednog policajca ili ispektora. Znači dno vranjske policije, kupleraj i rodbinska firma.

Najnovije vesti