Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Vranjanca Jugoslava Cvetanovića

Crnogorski državljanin M.V. (34) uhapšen je u sredu u Novom Sadu pod sumnjom da je 27. septembra 2017. godine u Vranju navodno ubio Jugoslava Cvetanovića (30), saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa višim javnim tužilaštvima u Novom Sadu i Vranju, lišili su ga slobode "zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo".

- On se sumnjiči da je 27. septembra 2017. godine u Vranju ubio Cvetanovića sa više hitaca iz vatrenog oružja - navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Podsetimo, Saša Cvetanović zvani Pitbul (34), brat ubijenog Jugoslava Cvetanovića, tereti se za ubistvo Nikole Bojovića (39), brata Luke Bojovića (39), označenog da je navodni vođa Zemunskog klana.

Jugoslav Cvetanović (1986) ubijen je 27. septembra 2017, četrdeset minuta posle ponoći u centru Vranja, u haustoru kompleksa zgrada "Lepa Brena". Na njega je pucano s leđa i pogođen je sa više projektila iz automatskog oružja. Više javno tužilaštvo (VJT) u Vranju je još 2. oktobra 2017. godine donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv nepoznatog izvršioca.

Najnovije vesti