Antić: Neki koji bi sada da protestuju 2016. sa SNS slavili poraz SPS-a (VIDEO)

Sa pozicije predsednika Gradskog odbora SPS-a i člana vladajuće većine u gradskoj vlasti nemam šta da mislim o najavljenim protestima građanske inicijative protiv vlasti, izjavio je u četvrtak lider vranjskih socijalista Zoran Antić.

- Nemamo ništa protiv građanskih inicijativa, predloga, pa čak i tih protesta ukoliko oni budu organizovani u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima i ne narušavaju javni red i mir - kazao je Antić.

On je precizirao da "građani imaju pravo da pokreću inicijative, i po Ustavu, i po zakonima Srbije, da daju predloge, mišljenja i sugestije, iskazuju svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo".

- Naravno da SPS u tome neće učestvovati, niti naši članovi.

Čak i kada bismo bili nezadovoljni, smatramo da bi to bilo krajnje licemereno da sedimo u vladajućoj većini, a da učestvjemo u nečemu što se tako zove.

Imamo našu jasno definisanu političku koncepciju, znamo šta želimo da uradimo sa našom političkom organizacijom.

A, koliko sam u ovom kratkom periodu mogao da se informišem, vidim da su pojedini lokalni odbori političkih partija podržali te proteste, a sećam se da su neki od njih, 24. aprila 2016. uveče, zajedno sa odborom SNS-a slavili poraz SPS-a i odlazak sa funkcije tadašnjeg gradonačelnika Zorana Antića.

Postavljam zato pitanje legitimiteta i legaliteta protestovanja od strane tih ljudi - kazao je Antić.

Komentari

SNS je više vas kinjio i omalovažavao i da imate malo obraza nikad ne bi sa nijma sedeli zajedno... Nije opasno što se ničeg ne plašite već što se ničeg ne stidite!

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...