Zajednički doprinos Komrada i gimnazijalaca Svetskom danu životne sredine FOTO/VIDEO

Javno komunalno preduzeće Komrad i Gimnazija Bora Stanković u Vranju organizovali su akciju sadnje cveća u žardinijerama na prostoru parking garaže JKP Parking servis kod nekadašnjeg Hotela Vranje.

Izvršna direktorka Komrada Nela Cvetković kazala je za Vranje News da JKP Komrad obeležava skoro sve datume iz "ekološkog kalendara".

- Sarađujemo sa ekološkim sekcijama iz škola; iz Gimnazije su nam uputili dopis da zajedno obeležimo ovaj dan.

Mi smo donirali cveće, a učenici sadnjom ulepšavaju ovaj javni prostor - kazala je Cvetkovićeva, uz napomenu da je na taj način simbolično obeležen Svetski dan životne sredine.

Izvršni direktor u Parking servisu Dragan Janjić zahvalio je Komradu i gimnazijalcima na ovoj akciji, ističući da ovo "nije prva akcija koja se realizuje na ovakav način", te da se nada "da će dva preduzeća i ubuduće nastaviti uspešnu saradnju".

Realizaciji akcije priključili su se i radnici JKP Parking servis.

Svrha akcije bila je obeležavanje Svetskog dana zaštite životne sredine i ulepšavanje životnog prostora.

Tekstovi u sklopu projekta „Internet eko reporteri“ sufinansirani su sredstvima Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Mišljenja, stavovi i zaključci izneti u tekstovima su isključiva odgovornost portala Vranje News i autora i ne odražavaju mišljenja i stavove ministarstva.

Najnovije vesti