Vranjanke potpuno nemoćne u derbiju sezone: Panda - Student 0:3

Rukometašice OK Panda poražene su u Vranju od niškog Studenta sa 0:3 (po setovima 12:25. 17:25 i 23:25), u derbi utakmici dve najbolje plasirane ekipe lige koja je u okviru 17. kola Druge lige Istok odigrana u vranjskoj Sportskoj hali.

Osim gubotka bodova, pandice su izgubile i drugo mesto na tabeli, jer ih je pobedom u gostima nad Stampedom u Nišu (0:3) pretekla ekipa Kuršumlije.

Protiv najbolje ekipe lige vranjski tim pružio je iole ozbiljniji otpor samo u trećem setu, kada su se i gošće malo opustile nakon ubedljivog vođstva, ali to nije bilo dovoljno da se uzme makar taj set.

Student na čelu tabele sada ima 47 bodova, deset bodova manje ima Kuršumlija, a Panda je treća sa 36 bodova.

Nišlijke su od pre nekoliko kola praktično već postale odbojkaški prvoligaš.

U poslednjem, 18. kolu Druge lige Istok pandice će se u gradskom derbiju sastati sa ekipim ŽOK Vranje, koja će biti formalni domaćin.

Utakmica će se odigrati u četvrtak 13. aprila od 19 časova u Sportskoj hali u Vranju.

Kuršumlija, konkurent za drugo mesto, dočekaće šestoplasiranu Slogu 2016 iz Batočine.

Komentari

Dva zenska kluba Panda treca,Zok Vranje katastrofa bori se da ne ispadne ,muski klub Ok Vranje cetvrti u isti rang takmicenja ,kvalitet odbojke na najnizim granama od kako postoji odbojka u gradu sa tendencijom pada.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Milenkovićeva uskršnja čestitka »

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković čestitao je sugrađanima najradosniji hrišćanski praznik - Uskrs, saopšteno je i...

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...