Upis na master i doktorske studije Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu

Ekonomski fakultet u Subotici, koji ima svoje istureno odeljenje u Bujanovcu, objavio je konkurs za upis na master i doktorske studije za akademsku 2018/2019. godinu.

Na master akademske studije može se upisati ukupno 398 studenta (u Subotici 174, u Novom Sadu 199 i u Bujanovcu 25), od toga 181 student čije se studiranje finansira iz budžeta Republike Srbije i 217 studenata koji sami finansiraju svoje školovanje, navodi se na veb sajtu fakulteta.

Konkurs za upis na master studije otvoren je do 15. oktobra.

Pred zainteresovanim kandidatima koji se odluče da studiraju u Subotici i Novom Sadu je raznovrstan izbor, tačnije osam studijskih programa.

To su Agrarna ekonomija i agrobiznis, Evropska i međunarodna ekonomija i biznisa, Finansije, bankarstvo i osiguranje, Marketing, Menadžment, Računovodstvo i revizija, Trgovina i Poslovna informatika.

Na doktorske akademske studije može se upisati ukupno 14 studenta u Subotici, od toga 6 studenata čije se studiranje finansira iz budžeta Republike Srbije i 8 studenata koji sami finansiraju svoje školovanje.

Pred budućim studentima koji odluče da upišu najviši nivo studija nalaze se tri studijska programa, odnosno Ekonomija, Poslovna ekonomija i menadžment i Poslovna informatika. Konkurs za upis na doktorske studije otvoren je do 19. oktobra.

Sve detalje o kvotama i uslovima za upis na master i doktorske studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici možete pogledati na zvaničnoj internet stranici fakulteta, a više o svim dešavanjima, stručnim predavanjima i studentskim ekskurzijama, sportskim uspesima i aktivnostima studenata možete saznati na zvaničnoj Facebook strani Ekonomskog fakulteta u Subotici.

Najnovije vesti