UO Udruženja Vranjanaca: Vranjsko veče u Beogradu 21. marta

Iz Udruženja Vranjanaca Žuto cveće u Beogradu saopšteno je da su počele pripreme i preduzimanje brojnih organizacionih aktivnosti u vezi sa održavanjem tradicionalne "Vranjske večeri", a već je poznat i termin - 21. mart.

- Kao i prethodne godine veče će se održati u reprezentativnom restoranu "Stadion hol" u Sportskom centru Voždovac, čiji je visok nivo servisa, bogata karta pića i izbor jela u potpunosti zadovoljio sva očekivanja naših gostiju u prethodnoj godini.

O svim ostalim detaljima ćemo sve zainteresovane ubrzo obavestiti - poručuju iz udruženja.

Prodaja karata po ceni od 2.700 dinara (neograničeno piće i hrana, besplatan parking i obezbeđenje) za ovu manifestaciju trebalo bi da počne 10. februara.

- Molimo sve članove i prijatelje da blagovremeno obnove članstvo u udruženju i obezebede ulaznice - navode iz "Žutog cveća".

Na 17. sednici Upravnog odbora (UO) Udruženja analizirane su aktivnosti tokom 2019. godine i razmotrene predstojeće, ne samo u vezi sa održavanjem Dana Vranja u Beogradu već i sa pripremom godišnje skupštine udruženja i drugih tradicionalnih manifestacija.

- UO u proširenom sastavu, kome su prisustvovali članovi Nadzornog odbora i Saveta udruženja, ocenio je veoma uspešnim rad i angažovanje udruženja na mnogobrojnim aktivnostima tokom 2019.

Na svojoj zvaničnoj veb stranici članovi i prijatelji Vranja mogu da se podsete svih događaja u čijoj je realizaciji je udruženje učestvovalo kao inicijator i organizator - zaključuje se u saopštenju Udruženja Vranjanaca u Beogradu.

Najnovije vesti