Tri srebra i četiri bronze za džudo klub Vranje u Skoplju

Mladi džudisti Džudo kluba Vranje osvojili su tri srebrne i četiri bronzane medalje na međunarodnom turniru JKV koji je za vikend u Skoplju.

Druga mesta osvojili su Vukan Stanojković, Iva Ivanović i David Đorđević, a treća Mateja Milković, Viktor Vasić, Irena Stojanović i Minja Stanojković.

Petar Stojanović i Nikola Ivanović bili su peti.

Na turniru su od vranjskih takmičara nastupili i Andrija Cvetković, Mihailo Ristić, Anastasija Stanimirović, Novak Đorđević i Andrej Mitić, ukupno četrnaestoro džudista iz Vranja.

- Odličan meč imao je Vukan Stanojković, koji je nakon dobijenih borbi u četvrtfinalu i polufinalu finalnu borbu izgubio na poene.

Sjajan meč i uživanje za ceo klub priredili su u borbi za treće mesto klupsi drugovi i sparing partneri Viktor Vasić i Petar Stojanović.

Predivnom kontrom i bacanjem medalje se dokopao Viktor Vasić.

Sva deca džudo kluba Vranje pokazala su visoku disciplinu i bili su sjajni reprezenti stare veštine iz Japana.

Irena Stojanovic, inače sestra Petra Stojanovića, poslednjom borbom večeri obradovala je sve članove kluba kada je meč za medalju rešila u parteru - izjavio je za Vranje News trener Milan Marković.

Pored domaćina iz Makedonije na turniru su učestvovali takmičari iz Turske, Grčke, Bugarske, Hrvatske, Bosne i Hercigovine i Albanije.

Najnovije vesti