Trinaest medalja za Džudo klub Vranje na međunarodnom turniru u Nišu

Trinaest od sedamnaest džudista Džudo kluba Vranje osvojilo je medalje na Internacionalnom džudo turniru koji je u subotu održan u Nišu.

Mladim vranjskim džudistima pripala su tri zlatna odličja, a osvojili su ih David Đorđević među starijim poletarcima (do 42 kg), Irena Stojanović u kategoriji mlađih pionirki (do 44 kg) i Bogdan Mladenović u kategoriji mlađih kadeta (do 60 kg).

U kategoriji starijih poletarki Nađa Nikolić osvojila je srebro (kategorija +43 kg), a bronzane su bile Minja Stanojković (do 31 kg) i Iva Ivanović (do 28 kg).

Među starijim poletarcima, osim zlata Davida Đorđevića medalje su pripale Vukanu Stanojkoviću (do 28 kg), Sergeju Tasiću (do 31kg) i Andreju Mitiću (do 38kg), koji su osvojili bronzana odličja.

Kod mlađih pionirki (do 44kg), osim zlatne Irene Stojanović bronzanu medalju osvojila je Anastasija Stanimirović.

Mlađi pionir Mateja Milković je osvojio srebro (kategorija do 60 kg), dok je Veljko Stevanović u istoj kategoriji osvojio bronzu.

Mlađa kadetkinja Katarina Totić osvojila je bronzano odličje (do 52 kg).

- Marta Stojanović, Luka Stevanović, Andrija Cvetković i Nemanja Krstić imali su odličan nastup na turniru, ali su ovoga puta na žalost ostali bez medalja.

Ovim turnirom, Džudo klub Vranje završava ovogodišnju veoma uspešnu takmičarsku sezonu, na najlepši mogući način, sa osvojenih trinaest medalja - izjavio je trener Dalibor Mladenović za portal Vranje News.

Na turniru su, osim srpskih, učestvovali klubovi iz Makedonije, Bugarske i Rumunije.

Turnir je održan u organizaciji Džudo kluba Niš.

Najnovije vesti