Tončev na Osmi mart posetio ZC Surdulica: Opština izdvojila po 5.000 za dame

Vranje/Surdulica - Novica Tončev, ministar u Vladi Srbije zadužen za unapređenje razvoja nedovoljno razvijenih opština, obišao je povodom 8. marta Zdravstveni centar u Surdulici i svim damama uručio poklone i cveće.

"Ovim povodom opština Surdulica poklonila je po 5.000 dinara damama u zdravstvu, koje je uručila predsednica opštine Aleksandra Popović", kazao je ministar Tončev.

On je čestitao Dan žena svim doktorkama, medicinskim sestrama i osoblju ZC.

"Hvala vam na požrtvovanosti, angažovanosti, ljudskom davanju i stručnosti, a pre svega na kontinuiranoj odgovornosti prema pacijentima i njihovom zdravlju.

Vaša posvećenost zaslužuje svako divljenje.

Vaš nesebični angažman inspiracija je svima nama i Surduličani vam mnogo duguju", poručio je Tončev damama u surduličkom ZC.

Direktor ZC Surdulica dr Dragan Kitanović čestitao je 8. mart svim damama u surduličkom zdravstvu.

On im se zahvalio na nesebičnom angažmanu, doprinosu u zbrinjavanju i najtežih pacijenata tokom pandemije koronavirusa i zalaganju da se medicinske usluge u ZC Surdulica pružaju na visokom nivou, a sve u službi građana.

Komentari

A bravo baja Noke isprsil si se ko pravi gazda sa chuzde parete. Al pita li gi che te glasaju pa? Narode pamet u glavu.

U inostranstvu se ne deli i ne daje u ustanovama i ako je međunarodni praznik žena. A u malom mestu Surdulica zahvaljujući velikom čoveku Novici Toncevu po 5 h svim zaposlenim ženama u zdravstvenim ustanovama. I kako ovakvom čoveku ne pružiti podršku. Novicu TONČEVA pod hitno za premijera.

Najnovije vesti