Stranačka liga Jedinstvene Srbije u malom fudbalu od decembra

Nadmetanje ekipa mesnih odbora Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju u malom fudbalu, shodno već uspostavljenoj tradiciji, biće organizovano od decembra, najavio je lider vranjske odbora i potpredsednik JS Dejan Manić.

- To je naša, unutarstranačka liga koja održava dobar sportski duh i predstavlja više nego korisno druženje među članstvom naše partije.

Uslovi su poznati - svaki mesni odbor može da prijavi svoju ekipu i za tu ekipu mogu igrati samo članovi JS sa teritorije tog mesnog odbora.

Prošle godine smo imali 20 ekipa, turnir je bio izvanredan, a za predstojeći najavljujem 22 ili 24 ekipe.

Naravno, za tri prvoplasirane ekipe sledi nagrada, odnosno letovanje u Paraliji u Grčkoj o trošku stranke, odnosno donatora koji podržavaju naš politički program - rekao je Manić.

Liga malog fudbala JS organizuje se s ciljem promocije zdravih stilova života, što je izuzetno važan segment politike koju zagovara Jedinstvena Srbija, naglasio je Manić.

Podsećanja radi, u konkurenciji 20 ekipa iz isto toliko mesnih odbora (sa po 10 igrača) prošle godine je na ovom turniru trijumfovala ekipa "Bujkovski most", druga je bila "Rudina", a treća "Gornja čaršija".

Najnovije vesti