Kancelarija JS i ove letnje sezone na usluzi svim građanima Srbije u Grčkoj

Kancelarija Jedinstvene Srbije u grčkom letovalištu Paralija zvanično je otvorena ove sedmice za predstojeću letnju sezonu, saopšteno je iz ove stranke.

Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković Palma, pred više od 4.000 građana Srbije, Paralije i severnog dela ove prijateljske zemlje, lično je otvorio rad kancelarije koja će ove, kao i u prethodne četiri godine, biti na usluzi svim građanima Srbije koji se zadese u tom delu Grčke.

Marković nije propustio priliku da naglasi kako to zapravo "nije stranačka kancelarija", već "mesto informacija i pružanja pomoći svima kojima je ona neophodna u trenutku kada su van granica svoje zemlje".

- Srbija brine o svim građanima, za svoja prava bori se diplomatskim putem, Srbija nikad više neće ratovati jer građani Srbije treba da žive za Srbiju, a ne da ratuju - istakao je Marković.

On je precizirao da će kancelarija raditi čitave letnje sezone kao servis svakog građanina, bez obzira na stranačku pripadnost.

Po tradiciji, povodom otvoranja odigrano je srpsko kolo Moravac u kome su se našli svi prisutni, "kao simbol zajedništva, obostrane sreće, zadovoljstva i neraskidivog kruga prijateljstva", pojašnjeno je iz JS.

Svečanom činu prisustvovali su mnogi Vranjanci, predvođeni predsednikom Gradskog odbora JS i potpredsednikom JS Dejanom Manićem, članovi stranke kojima je letovanje u Paraliji nagrada za učestvovanje u "Ligi malog fudbala" koju je stranka JS organizovala u Vranju pre tri meseca.

Najnovije vesti