Ispunjeno obećanje JS: Pobednici turnira u malom fudbalu otputovali u Paraliju

S ciljem promocije zdravih stilova života, što je izuzetno važan segment politike koju zagovara Jedinstvena Srbija, u Vranju je organizovana liga u malom fudbalu koja je trajala tri meseca, nakon čega su ovih dana proglašene najbolje ekipe.

U konkurenciji 18 ekipa iz isto toliko mesnih odbora, sa po 10 igrača, članova stranke, ekipa "Bujkovski most" zauzela je prvo mesto, druga je "Rudina", a treća "Gornja čaršija".

- Pored lične sreće i zadovoljstva članovi ekipe ipak su se najviše obradovali glavnoj nagradi obećanoj na samom startu lige, a to je, desetodnevno letovanje u Grčkoj, na koje su već otputovali zajedno sa organizatorima, sudijama,ali kapiteni ostalih ekipa, što je ukupno 50 ljudi.

Pored ličnog truda i zalaganja, za boravak u Grčkoj veliku zahvalnost pripada i donatorima i mnogobrojnim prijateljima koje ova stranka ima.

Ovakav poduhvat organizatora i čelnika stranke, samo potvrđuje činjenicu da je JS stranka od poverenja, koja ispunjava svoja obećanja - navode iz Jedinstvene Srbije.

Boravak u Grčkoj ekipa iz Vranja iskoristiće se za prisustvovanje svečanosti u utorak 28. maja kada će predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma otvoriti kancelariju stranke u Paraliji.

- Svrha kancelarije je pružanje svake vrste pomoći svakom građaninu koji se nađe u ovoj zemlji, bez obzira na stranačku pripadnost - podsećaju iz JS.

Najnovije vesti