SSP: Od naprednjaka su i kokoške pobegle

Iz Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) oglasili su se u nedelju saopštenjem i označili naprednjake da stoje iza "prosipanja hrane za kokoške po centru grada, sa željom da na taj način u Vranju budu dočekani potpredsednici Stranke slobode i pravde" Marinika Tepić i Borko Stefanović koji su u subotu održali konferenciju za medije u centru Vranja.

"Naprednjaci su poznati po tome da nisu u stanju da bilo šta urade, tako da su im i kokoške pobegle sa lica mesta, dok je nabacana hrana za živinu ostala po pešačkoj zoni.

To i jeste tužna slika naprednjačke vlasti u Vranju koja nema bilo kakav odgovor na ogromno siromaštvo, nezaposlenost i mizerne plate u našem gradu, ali se bavi neuspešnim i glupim performansima.

Džaba vam i dronovi nad šetalištem i turiranje kvadova i motora dok Marinika i Borko govore, Vranje je videlo čime se bavite dok nemate rešenje za radnike Geox-a i Jumka.

Zbog svega toga poručujemo da će vas Vranje ispratiti u prošlost gde vam je i mesto, a neke od vas i pred istražne organe u skladu sa zakonom", navodi se u saopštenju SSP Vranje od nedelje.

Najnovije vesti

Foto simpo.rs (klik na fotografiju za puni prikaz) Aprilski popusti u Simpu »

Kupac koji je stekao pravo na popuste, pri svakoj sledećoj kupovini ostvaruje definisani popust bez obzira na iznos raču...