Propao 'specijalan doček' za Mariniku i Borka u Vranju FOTO

Vranje News je u subotu, izveštavaući o konferenciji za medije i skupu Stranke slobode i pravde (SSP) u centru Vranja, na kome su govorili Marinika Tepić i Borko Stefanović, izvestio da je deo šetališta, iznad mesta održavanja skupa, bio posut velikim količinama pšenice kojim se obično hrane golubovi ili živina.

Novinari su uočili da je bila posuta površina od tridesetak metara, celom širinom šetališta.

Petnaestak metara dalje, kod haustora Stare pošte u Vranju novinari su primetili tri kokoške, dve su bile žive i šetala okolo, a treća uginula, sa vidnim tragovima krvi oko nje.

Na licu mesta nalazila se ekipa Policijske uprave Vranje koja je obavljala uviđaj.

Redakciji se javio očevidac celog događaja koji je prethodio dolasku zamenika predsednika i potpredsednice SSP-a na konferenciju za medije na gradskom šetalištu.

Naime, prema interpretaciji ovog "svedoka", koji je uredno dostavio i fotografije onoga što je video, u prolaz (haustor) kod Stare pošte iz smera Robne pijace došla je, kako kaže, "grupa maskiranih ljudi i počela da baca pšenicu ka ulazu u Blok Pošta-banka i prema šetalištu".

"Posle nekog vremena došao je još jedan čovek sa "pik-apom" u kojem se nalazilo nekoliko kaveza sa kokoškama.

Izneli su dva kaveza sa po oko 20 kokošaka, ali u tom trenutku, najverovatnije po dojavi, odjednom su se pojavila dva inspektora policije u civilu i dva policajca i pojurili su vinovnike ovog događaja.

Vozač pik-apa bez tablica je pobegao sa otvorenim vratima, a i ostali akteri su se razbežali.

U toj akciji policija je uhvatilla dvojicu", navodi ovaj očevidac.

On pretpostavlja da se radilo o "dočeku za Mariniku i Borka".

Sve se završilo tako što su kokoške vraćene u kaveze, a na licu mesta ostao je jedan uniformisani policajac koji je tako pored kaveza stajao nekoliko časova nakon nemilog događaja.

Policijska uprava u Vranju nije se zvanično oglašavala povodom ovog događaja, a portal Vranje News uputio je policiji zvaničnim putem pitanja na koja se očekuju odgovori.

Komentari

Ne gresite dusu, to neki naprednjak poso na rabotu u opstinu pa zaboravio da zatvori kapidzik, a zivotinjke po njega krenule, navikavajte se, sledece su konji i krave, pa ovce i jaganjci da presele iz Donje Vranje u centar.

Prostakluk je lice SNS-a.
Napredno su doveli državu do propadanja u svim segmentima.
Sve je u vasim rukama sve ste unistili, za sve cete odgovarati.
Najnesposobniji su zajahali čitavu deceniju i seju razdore i mrznju.Ni D od demokratije..
Severna Koreja.

Najnovije vesti