SNS na izjave Tepić: Možda ste vi obnovili pozorište ili izgradili Hirurški blok

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju saopšteno je da je prilikom subotnjeg obraćanja (potpredsednica Stranke slobode i pravde, p.a) Marinika Tepić "neosnovano optužila lokalne funkcionere i većnike grada Vranja da su se u poslednjih deset godina enormno obogatili".

"Tom je prilikom preteći revanšizmom i Zakonom o poreklu imovine zaboravila da je prvog na optuženičkoj klupi po svemu obećanom postavila svog nalogodavca i finansijera Dragana Đilasa", navodi se u saopštenju naprednjaka.

Marinika Tepić boravila je u subotu u Vranju gde je, zajedno sa Borkom Stefanovićem, zamenikom predsednika SSP-a, na šetalištu u centru Vranja održala konferenciju za medije.

"Došli ste gospodo skupocenim automobilom novim autoputem" - nastavljaju naprednjaci - "koji ste u vaše vreme 20-ak kilometara od Vranja četiri puta otvarali, prošli pored Simpa"koji ste uništili, a danas radi.

Onda ste naišli na Jumko koji je popljačkala tadašnja stranka vašeg poslodavca Dragana Đilasa, a danas tamo radi 2.000 ljudi.

U stečaj ste oterali Zavarivač, a danas preko 100 radnika prima najveće plate u Vranju", citat je iz saopštenje GrO SNS Vranje.

Naprednjaci takođe spočitavaju SSP-u "kakav su Zdravstveni centar ostavili".

"Pogledajte dok ste tu novi Hirurški blok i novo gradilište u Zdravstvenom centru ili ste možda vi i vaš poslodavac obnovili vranjsko pozorište", saopštavaju između ostalog naprednjaci u svom saopštenju.

Marinika Tepić izjavila je u subotu u Vranju da tvrdnje da će ukoliko opozicija pobedi na izborima radnici Simpa ostati bez radnih mesta predstavljaju "sramne manipulacije".

Tepić je podsetila da su najviši funkcioneri SSP-a dali obećanje da će se povući iz politike ukoliko se u roku od šest meseci od promene vlasti ne donesu i ne primene tri ključna zakona - Zakon o poreklu imovine, Zakon o specijalnom antikorpucijskom tužiocu i Lustracioni zakon.

Najnovije vesti