SRPSKA LIGA ISTOK Debakl Hančana: Car Konstantin - Morava 7:1

Vranje - Fudbaleri Morave iz Vladičinog Hana deklasirani su u nedelju na gostovanju u Nišu od ekipe Car Konstantina reultatom 7:1 (3:1), u utakmici 4. kola Srpske lige Istok.

Domaćini su krenuli žestoko i golovima u pravim momentima utakmice, u 15, 22. i 40. minutu, već stekli nedostižno vođstvo.

Hančani su uspeli da smanje u 43. minutu na 3:1, ali je to bilo sve od njih u ovom susretu jer je domaćin sa još četiri gola (i to dva odmah u prvom minutu nastavka susreta) srušio sve nade ekipa iz Vladičinog Hana i naneo joj visok poraz.

Morava posle četiri prvenstvena kola nema nijedan bod pošto su poraženi u sve četiri utakmice.

Najpre u prvom kolu u Hanu od Rembasa iz Resavice (0:2), potom istim rezultatom na gostovanju Župi u Aleksandrovcu; u trećem kolu ih je kao gost savladao Moravac iz Mrštana sa 0:3 i sada je usledio najbolniji poraz od Car Konstantina.

Morava je posle ovog kola na poslednejm mestu tabele u ligi sa dvadeset klubova i jedina su ekipa uz pretposladnji Trstenik PPT bez bodova.

U narednom kolu Hančane očekuje još jedan težak zadatak jer će im u goste doći četvrtoplasirana Vlasina iz Vlasotinca.

Drugi tim iz Pčinjskog okruga FK Pčinja iz Trgovišta svoj prvenstveni meč 4. kola odigraće u nedelju od 16.30 na gostovanju Kablovima u Zaječaru.

Zaječarci kao i Pčinja imaju 3 boda iz tri utakmice.

Pčinja j četrnaesta, a Kablovi petnaesti na tabeli.

Najnovije vesti