SNS Vranje: Ni SRCE nije ostalo nemo na Milenkovićev legat

Savet za informisanje Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) oglasio u subotu saopštenjem, odgovarajući na prethodno saopštenje stranke Srbija centar (SRCE) u Vranju, koje je usledilo nakon ostavke gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića.

Saopštenje SNS-a prenosimo u celosti, bez ikakvih korekcija.

"Budući da je opoziciona stranka Srbija centar - Srce bez ideje i ideologije, skupina promašenih ostataka bivše vlasti, pojedinaca kojima nikada nije bilo mesta u politici, sledbenika vođe sa hrvatskim pasošem odgovornog za topljenje tenkova i destrukciju vojnih resursa, takva im je i retorika, promašena i oslobođena argumentacije.

Onakva, kakvu su kroz istoriju imali najnesposobniji, a po svojoj prilici, i dan danas najglasniji.

Jer kada dela govore u ime zaslužnih pojedinaca, besede onda postaju suvišne.

Ne postoje reči koje se težinom mogu meriti sa onim što je u Vranju urađeno u poslednjih sedam godina.

Čak ni SRCE u svoj beskrupuloznosti i nizu zdušnih napada na gradonačelnika Vranja dr Slobodana Milenkovića nije ostalo nemo na njegov legat, kako ga sami nazivaju.

I oni, proračunato slepi na sve urađeno u Vranju, nisu mogli da prećute Gradski park i Ulicu Bore Stankovića, što je samo delić onoga što se niko pre aktuelne vlasti nije usudio da pomisli da rekonstruiše.

A, onda ih u njihovom mraku prevari led javna rasveta u čitavom gradu i onda obasja Pozorište, Hirurški blok, Bolnicu, Tržni centar Zonu, nove stambene blokove, Narodni muzej, Mozaik mapu, Baba Zlatinu ulicu i još mnogo toga u gradu što će decenijama da govori umesto onoga koga su iz SRCA optužili krivcem jer ćuti.

I kad reči odlete, a zapisano ostane, opet će dojučerašnji gradonačelnik biti i budući, jer se volja naroda ne kupuje lažima, već zaslužuje delima", navodi se u saopštenju Saveta za informisanje SNS Vranje.

Najnovije vesti